Фала Богу што сум машко

• Креатор на темата Креатор на темата @cool@
  • Време на започнување Време на започнување
Умре циганката?! Не се секирај, се спремаат избори Амди друга ќе најде! :pos: :pos: :pos:

Хехе а ти нешто цело време Амбди Амбди...
Да не сакаш да конкурираш (за циганка хехе) ?

Сакаш да ми кажеш дека е во ред да плачите по форуми? :pos: :pos: :pos:

Хаха, па доообро не плачеме сите по форуми.Си има емоционални дечки кои неможат да бидат разбрани од девојките и "ПАТАТ":vozbud:(ова за еден другар се однесува) хахаха и треба да ги разбереме.Дојдоа времиња кога тоа понежен пол не се однесува само на женските:kesa: ЗА ЖАЛ :toe:

Хаха, па доообро не плачеме сите по форуми.Си има емоционални дечки кои неможат да бидат разбрани од девојките и "ПАТАТ":vozbud:(ова за еден другар се однесува) хахаха и треба да ги разбереме.Дојдоа времиња кога тоа понежен пол не се однесува само на женските:kesa: ЗА ЖАЛ :toe:

Сега кога ќе ти го види @cool@ постов има да поцрвенете двајцата :pos: тој од нервоза ти со репутација. Ама ок е, ние сфаќаме, ПМС... :pos: :pos: :pos:

Сега кога ќе ти го види @cool@ постов има да поцрвенете двајцата :pos: тој од нервоза ти со репутација. Ама ок е, ние сфаќаме, ПМС... :pos: :pos: :pos:
a be toj ti zboruva za LjUBOV ma ( drugar mu patel) - ama ne si razbrala
a dali vie zhenite zmaete shto e LJUBOV????:uvo::nenene:

Па знаеме дека има разни љубовИ.

или ВАКВА :pos2::pos2:
2.jpg

или ВАКВА :pos2::pos2:
2.jpg

Јас се извинувам, ама не можам да зборувам за работи кои не ми се познати... Па еве можност да се пофалам или да се пожалам (кој како сака нека сфати), јас сум не м`жена мома, значи имајте повеќе разбирање, да не реча, ама ќа реча имајте повеќе милост :pos: :pos: :pos:

--- надополнето ---

Конкурираш за моја циганка ?
Прати ми CV по ПП, имаш предизпозиции.

Ама нема оглас! Те молам среди за се` да биде транспарентно, оти за сериозно место станува збор :pos: :pos: :pos:

Јас се извинувам, ама не можам да зборувам за работи кои не ми се познати... Па еве можност да се пофалам или да се пожалам (кој како сака нека сфати), јас сум не м`жена мома, значи имајте повеќе разбирање, да не реча, ама ќа реча имајте повеќе милост :pos: :pos: :pos:

а бе Хич, и оваа е немажена
images

а твоја слика неаме - така да ....:toe:

Ова е точно! :toe: Само парите би ги извадила, другото е супер! :smir: А кај маживе... претпоставувам дека цурата е Мирка :pos: :pos: :pos:
а зошто да ги извадиш парите?
или демек се оградуваш од тој мубает дека жените сакаат само пари?
мм?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom