H
HITCH
Гостин
Пис он ју ту ју сан оф а бич.
Ам гоинг бек то Италија.
Ар ју токинг ту ми? Ју бетер стеј хиар ор ај вил кол мај бичес со деј вил рип јор ... ват евер ју хев

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Пис он ју ту ју сан оф а бич.
Ам гоинг бек то Италија.
25 cm... ват евер ју хев![]()
![]()
![]()
25 cm
Умре циганката?! Не се секирај, се спремаат избори Амди друга ќе најде!![]()
![]()
![]()
Хехе а ти нешто цело време Амбди Амбди...
Да не сакаш да конкурираш (за циганка хехе) ?
Сакаш да ми кажеш дека е во ред да плачите по форуми?![]()
![]()
Хаха, па доообро не плачеме сите по форуми.Си има емоционални дечки кои неможат да бидат разбрани од девојките и "ПАТАТ"(ова за еден другар се однесува) хахаха и треба да ги разбереме.Дојдоа времиња кога тоа понежен пол не се однесува само на женските:kesa: ЗА ЖАЛ
![]()
a be toj ti zboruva za LjUBOV ma ( drugar mu patel) - ama ne si razbralaСега кога ќе ти го види @cool@ постов има да поцрвенете двајцататој од нервоза ти со репутација. Ама ок е, ние сфаќаме, ПМС...
![]()
![]()
![]()
a be toj ti zboruva za LjUBOV ma ( drugar mu patel) - ama ne si razbrala
a dali vie zhenite zmaete shto e LJUBOV????:uvo::nenene:
Ај шуќур му текна некому![]()
![]()
![]()
или ВАКВА :pos2::pos2:
![]()
Конкурираш за моја циганка ?
Прати ми CV по ПП, имаш предизпозиции.
Јас се извинувам, ама не можам да зборувам за работи кои не ми се познати... Па еве можност да се пофалам или да се пожалам (кој како сака нека сфати), јас сум не м`жена мома, значи имајте повеќе разбирање, да не реча, ама ќа реча имајте повеќе милост![]()
![]()
а бе Хич, и оваа е немажена![]()
а твоја слика неаме - така да ....![]()
а зошто да ги извадиш парите?Ова е точно!Само парите би ги извадила, другото е супер! :smir: А кај маживе... претпоставувам дека цурата е Мирка
![]()
![]()
![]()