Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Еве една банална причина за која се радувам оти сум машко: Машките дупло помалку пати седнуват на ладен капак на шоља отколку жените!![]()
Абе види, има можност да ме фати серитис, ама и тоа е минливо, нели?А што ако те фати серитис?![]()
Ако толку си го браните полот, зошто кога велите идиоти го владеат светот не сваќате дека претежно машки се претседатели и премиери?
Не им ја расипувај темата! Јас се откажав, оти види што убаво си се лажат дека знаеле се` што прават жените, па дури и во тоалет![]()
Ја знаеш онаа:
Ева каснала од јаболкото затоа што барала знаење, а Адам каснал оти Ева така му рекла?
:tv:
Ја знаеш онаа:
Ева каснала од јаболкото затоа што барала знаење, а Адам каснал оти Ева така му рекла?
:tv:
Сега одма ќе ти се нафрлат со тезата дека Ева е излезена од реброто на Адам![]()
![]()
![]()
И отогаш вистинскиот маж никогаш ама никогаш не ја послушува жената.![]()
И отогаш вистинскиот маж никогаш ама никогаш не ја послушува жената.![]()
КХМ, мхм, јес како да не! Вака опасни сте по форуми, ама ако списка госпожата одма ги подвиткувате опавчињата![]()
Како беше она позади добар маж прашина се крева , да нее од тоа што настанал од прашина
Тоа сега по најновата мода се вика , да ја испоштуем госпожата .![]()
Дали сте сигурна:Викаш а?
Кралот Хенри Тјудор VIII само за да се ожени со Ана Болејн, ги раскинал врските со папството, ја осудил (лажно) претходната кралица на неверство и се развел со неа, затоа што Ана не би била негова ако тој не се разведе и се ожени со неа. GRRRRL POWER.
![]()
Како беше она позади добар маж прашина се крева , да нее од тоа што настанал од прашина
Типот немал син од неа и не му требала веќе.Дали сте сигурна:
Дека Кралот лажно ја има осудено кралицата за неверство.:nenene: