Фала Богу што сум машко

• Креатор на темата Креатор на темата @cool@
  • Време на започнување Време на започнување
Не мораш да се бричиш од вратот надолу ( и над вратот е опционално :) )

Не мораш да се бричиш од вратот надолу ( и над вратот е опционално :) )

тогаш зошто поголем дел од мажите се бричите/депилирате по градите, стомакот, дури и нозете? И ако е фала богу што сум машко се почесто гледам мажи со женски особини?

Сперматозоидот одлучува за полот ;) Мајката нема улога тука...
абе да во право си, ама ако нема жени сега немаше да постоиме. од кај ќе сме излегле?

абе да во право си, ама ако нема жени сега немаше да постоиме. од кај ќе сме излегле?
Па тоа се подразбира бе другар... Муабетот е Фала богу што сум машко... Мајката иако те носи 9 месеци пак нема улога дал ке си машко или женско... Таткото има.

Па тоа се подразбира бе другар... Муабетот е Фала богу што сум машко... Мајката иако те носи 9 месеци пак нема улога дал ке си машко или женско... Таткото има.
абе мајката, таткото сеедно....сепак фала богу што сум машко :pipi:

zenskikarakterxx2.jpg

Сперматозоидот одлучува за полот ;) Мајката нема улога тука...
Тука си у грешkа. Да, мажот има поголема улога, но и жената е важна при определување на полот на детето, така да не се лажете :) а и кој го носи 9 месеци? Да не е жената не може да се роди детето. Ништо не праите без нас :)

Тука си у грешkа. Да, мажот има поголема улога, но и жената е важна при определување на полот на детето, така да не се лажете :) а и кој го носи 9 месеци? Да не е жената не може да се роди детето. Ништо не праите без нас :)

20090323174820_pregnant_man_THOMAS_BEATIE_picture_9__713983.jpg

Point.

citam nekoj bos postovi vi stilot
vie ne mzoeite bez nas pa od tamu pa sprotivniot pol istotot i se vrtime vo krug
fakt NE MOZAT MAZITE BEZ ZENITE ,ISTO TAKA I ZENITE BEZ MAZITE

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom