2Pacalypse_Life
the crack seller around the block
- Член од
- 12 мај 2010
- Мислења
- 47
- Поени од реакции
- 4
Не мораш да се бричиш од вратот надолу ( и над вратот е опционално
)

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не мораш да се бричиш од вратот надолу ( и над вратот е опционално)
и на мајка миНе фала богу,фала на татко ми -.-
и на мајка ми![]()
и на мајка ми![]()
абе да во право си, ама ако нема жени сега немаше да постоиме. од кај ќе сме излегле?Сперматозоидот одлучува за полотМајката нема улога тука...
Па тоа се подразбира бе другар... Муабетот е Фала богу што сум машко... Мајката иако те носи 9 месеци пак нема улога дал ке си машко или женско... Таткото има.абе да во право си, ама ако нема жени сега немаше да постоиме. од кај ќе сме излегле?
абе мајката, таткото сеедно....сепак фала богу што сум машкоПа тоа се подразбира бе другар... Муабетот е Фала богу што сум машко... Мајката иако те носи 9 месеци пак нема улога дал ке си машко или женско... Таткото има.
Во секој род има и изродИ ако е фала богу што сум машко се почесто гледам мажи со женски особини?
Тука си у грешkа. Да, мажот има поголема улога, но и жената е важна при определување на полот на детето, така да не се лажетеСперматозоидот одлучува за полотМајката нема улога тука...
Тука си у грешkа. Да, мажот има поголема улога, но и жената е важна при определување на полот на детето, така да не се лажетеа и кој го носи 9 месеци? Да не е жената не може да се роди детето. Ништо не праите без нас
![]()