Фала Богу што сум машко

• Креатор на темата Креатор на темата @cool@
  • Време на започнување Време на започнување
Кој дел од песнава ти остави најголем впечаток?
леле пак ти:duel: со тоа no mercy не ми беше наменето за оваа песнава "купи ми мајко топ" туку пишав no mercy зашо @cool@ ми пиша да не сум ве жале не сте биле сами сте ја имале другата во вас и затоа на шала пишав така:smir:

леле пак ти:duel: со тоа no mercy не ми беше наменето за оваа песнава "купи ми мајко топ" туку пишав no mercy зашо @cool@ ми пиша да не сум ве жале не сте биле сами сте ја имале другата во вас и затоа на шала пишав така:smir:

Значи песната не ти се допаѓа?

ок ете ја слушнав и не ми се допаѓа ...happy? и незнам што ти беше толку битно да ја слушнам...никаде јас нереков дека се согласувам со секое мислење кое е пишано од машко:salut:

ок ете ја слушнав и не ми се допаѓа ...happy? и незнам што ти беше толку битно да ја слушнам...никаде јас нереков дека се согласувам со секое мислење кое е пишано од машко:salut:

Сакаш да кажеш дека се согласуваш со женските форумџики?

Мислиш дека жените на форумов не реално и не исправно се изразуваат?
не не ги извртуваш работите....мислев само дека како со некои мислења на машките така и со некои мислења на женските не се согласувам или обратно..не зазимам став туку сум од страната на реалното:toe:

не не ги извртуваш работите....мислев само дека како со некои мислења на машките така и со некои мислења на женските не се согласувам или обратно..не зазимам став туку сум од страната на реалното:toe:

Мислиш дека другите форумџии не се реални?

ејјј абе не ви е чат ова.. тема е ептен оф топик отидовте :)
хах види ги нив си напраија мирц на тема :)

не само некои нивни мислења а не сите ...добро што ти е? што сакаш да докажеш?

Се лади, има отпојче време...ако, продолжете интересно е, ве следам...

не само некои нивни мислења а не сите ...добро што ти е? што сакаш да докажеш?

Епа за да ти докажам колку сте досадни кога плачете по форуми дека нешто не ви се допаѓа кај жените! Досадно ви беше, нели?! Смислата за хумор ви е ужасна! Менувајте нешто со време инаку почнуваме сами да се размножуваме, па има да ве нема :pos: :pos: :pos:

п.с. леле ама закана падна :pos: :pos: :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom