- Член од
- 12 декември 2010
- Мислења
- 10.935
- Поени од реакции
- 12.202
леле пак тиКој дел од песнава ти остави најголем впечаток?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
леле пак тиКој дел од песнава ти остави најголем впечаток?
леле пак тисо тоа no mercy не ми беше наменето за оваа песнава "купи ми мајко топ" туку пишав no mercy зашо @cool@ ми пиша да не сум ве жале не сте биле сами сте ја имале другата во вас и затоа на шала пишав така:smir:
па песната не ја ни пуштив да ти кажам, незнам зашто ама неам ни намера да ја пуштам !Значи песната не ти се допаѓа?
па песната не ја ни пуштив да ти кажам, незнам зашто ама неам ни намера да ја пуштам !
ок ете ја слушнав и не ми се допаѓа ...happy? и незнам што ти беше толку битно да ја слушнам...никаде јас нереков дека се согласувам со секое мислење кое е пишано од машко:salut:Зошто?
ок ете ја слушнав и не ми се допаѓа ...happy? и незнам што ти беше толку битно да ја слушнам...никаде јас нереков дека се согласувам со секое мислење кое е пишано од машко:salut:
можеби со некои за кои сметам дека тоа што го пишале е реално и исправно...Сакаш да кажеш дека се согласуваш со женските форумџики?
можеби со некои за кои сметам дека тоа што го пишале е реално и исправно...
не не ги извртуваш работите....мислев само дека како со некои мислења на машките така и со некои мислења на женските не се согласувам или обратно..не зазимам став туку сум од страната на реалнотоМислиш дека жените на форумов не реално и не исправно се изразуваат?
не не ги извртуваш работите....мислев само дека како со некои мислења на машките така и со некои мислења на женските не се согласувам или обратно..не зазимам став туку сум од страната на реалното![]()
не само некои нивни мислења а не сите ...добро што ти е? што сакаш да докажеш?Мислиш дека другите форумџии не се реални?
не само некои нивни мислења а не сите ...добро што ти е? што сакаш да докажеш?
не само некои нивни мислења а не сите ...добро што ти е? што сакаш да докажеш?
фала на подршката и да наздравиме за тоа што сме :cug:Се лади, има отпојче време...ако, продолжете интересно е, ве следам...