Факултет за хакери!

• Креатор на темата Креатор на темата VIRTUAL
  • Време на започнување Време на започнување
како немаше бе и кај нас таков факултет бее.....

Eh da ima takov da kosta i milion evra ke odam. Dedo Bil Gates ke me pozajmi.:pos2: Stvarno ubava rabota ova.

Има бе, само кај нас потребен алат за хакирање е коректор и пенкало :toe:
е да...ние компјутери неаме, на што ке “хакираме“...ке виде вицови еј..

1:Брат хакнаф еден...
2:Како бе...
1:Така бе отворив прозорецот, влегов во него
2:ИИии?
1:Го најдов фајлот во бин, го отварам фајлот...и сватиф дека забораив пенкало...
2:Еее бе бот бее...:pos2::pos2::pos2:

Pfffffffff, gluposti !!!! Ke gi naucat da haknat nekoja kartica i :drk:. Ako sam
nisto ne naucis nikoj nema da te nauci.

if (fax_za_hakeri == shit )
gotoAndStop ("sranje");
else
gotoAndStop ("pogolemo_sranje"); :pos2:

ОД кога почнаа факултети за недозволени и не етички работи, според ова што го гледам сега треба да обучуваат студенти, за производство на разни видови на дроги, целта на програмата не ја знам????

Па како ке направиш заштита од вирус ако не знаеш како работи вирусот?

хахха.. факултет за хакери.. а средно шо не отворат исто за хакери па таман ке продужуваат.
инаку типично американски е ова. одкоа ке го завршат факултетов наравно у амерички компании ке се бутнат и тоа у поголеми компании па ке праат чуда, се и свашта.
ем домашен сајт ке бранат од секакви будали
ем ке праат партали по другите страни, ако мислат дека платата нема да им е доволна ке си дрпнат по некој долар од некоја банка :)
а не се чудам ако не им се свиѓа политиката у државата да си поиграат со пентагон белата куќа и слично :)

И ова постоело?Може да има сериозни последици од ова.Како Владата го одобрила оване ми е јасно.Па тие ке хакираат и банки и се...

и јас сакам вакво нешто тука :vozbud:

"Етично хакерство и контра дејствување" е името на првата програма за обука на хакери во Велика Британија.

Иницијативата е на Шкотскиот универзитет Abertay University во Данди, каде што првите студенти ќе започнат со студирање од септември, соопштија британските медиуми.
Кандидатите ќе бидат внимателно проверувани, пред да бидат примени во програмата, за да се утврди дека нема да ги користат добиените знаења за "црни" напади. Исто така ќе се проверува и нивното минато. Примените студенти ќе бидат обучувани во финесите на кракувањето на сложни системи за сигурност, со цел после завршувањето да можат да советуваат разни организации како да си ги заштитуваат мрежите.
Се очекува во најбрз можен рок смерот за хакери да добие акредитација и признавање од Британското компјутерско општество.

Што мислите колку од нив ке се задржат на погоре наведеното!
Јас мислам дека само 5% од запишаните све другото мама ќе плака!!!
:zlo: :zlo: :zlo: :zlo:

Мала корекција само.

Дефинициите се променети,имено Хакерите сега се добри,односно тоа се оние кои работат за заштита на податоци,прават антивируни програми и ги лоцираат лошите.

Кои се сега лошите??

Веќе претпоставувам знаете,Кракери-тие сега се копиљите кои крадат пинови,читаат мајлови(не само крак...за игри)..тие пробиваат во компаниите и.т.н...

Значи сега хакерите се добрите,кракерите лошите,а јас сум смарт асс.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom