Факултет за Информатички Науки и Компјутерско Инженерство - ФИНКИ

• Креатор на темата Креатор на темата ASimov
  • Време на започнување Време на започнување
Здраво, во зимски семестар имам 3 изборни предмети, па ако може некој да ми даде совет за добра:) комбинација..Или по некој збор за предметите?

Предлог за изборни во зимски семестар за 4та година?

Дали веб програмирање е тежок многу предмет? Сакам да го земам, но немам положено АПС па не знам дали е премногу.

Dali kaj kofinasiranje ako stoi DA znaci deka sum primen privatna kvota, i ako sum, dali moze da se prefrlam na nekoj smer sto bi me primil so drzavna kvota?

Dali kaj kofinasiranje ako stoi DA znaci deka sum primen privatna kvota, i ako sum, dali moze da se prefrlam na nekoj smer sto bi me primil so drzavna kvota?

Тоа мислам дека значи си прифатил да бидеш во приватна квота доколу не успееш да влезеш во државна.
После приговорите треба да објават резултати рангирни по смерови.

Дали некој ги има слушано предметите Криптографија, Пресметување со високи перформанси и Веб базирани системи? Ми треба мислење околу организираност за предметите.

Колеги , кои од наведените предмети би ми го препорачале да го запишам како изборен за полесен?

Да прашам дали има некој што чека одговор за промена на студиска програма и има поднесено молба??
Бидејќи сеуште немам одговор

Да прашам дали има некој што чека одговор за промена на студиска програма и има поднесено молба??
Стрпи се, ќе ти одговорат, до 10ти трае поднесувањето нема одма да ти врнат

Jas pustiv molba no seuste nemam dobieno nisto povratno, mislam deka ke dobieme posle 10ti..

Zdravo, aplicirav vo prviot upisen rok, me imase na preliminarnata lista, no odluciv da ne se zapisuvam. Dali treba da storam nesto za da gi izvestam, ili samo da ne odam na denot na zapisuvanje?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom