Факултет за Информатички Науки и Компјутерско Инженерство - ФИНКИ

• Креатор на темата Креатор на темата ASimov
  • Време на започнување Време на започнување
Dali ima nekoj na PIT da mi kaze neso poveke za smerot

Дали има некоја база маркетинг?

Кога се полага ооп прв колоквиум?

Колеги, ај еден совет од тие што го имате поминато овој предмет Бизнис Статистика. Очигледно е без врска, тешко ли е на испит, како сте поминале од искуства? Што поточно се паѓа како задачи и дали имате некои дополнителни материјали освен ауд и предавања?

Има ли некој што знае на кој начин ќе се полага Учење на далечина, има Гоце кажано нешто? На маил не враќа.

Колеги,доколку не фатам услов за предмет што ке ми е 3ет семестар, што ке се случи,што треба да правам?:свиркам:

Колеги,доколку не фатам услов за предмет што ке ми е 3ет семестар, што ке се случи,што треба да правам?:свиркам:

1. Да пуштиш молба до предметниот професор и ако ти ја прифати да го запишеш предметот како 6ти (плус молба за 6ти предмет ќе ти треба)
2. Ако ти ја одбие молбата ќе го презапишеш предметот услов, а другиот предмет ќе го запишеш кога ќе го положиш првиот (најрано во 5ти семестар)

Има некој материјали испит КНИО и Маркетинг како изгледаат ?

Дали е доволно онвд теорија да се учи од базите што се споделени по групите?

Nekoj da kaze kako se polaga celiot proces so kameri i sto treba da se simni od applikacii podetalno?
Автоматски споено мислење:

Дали е доволно онвд теорија да се учи од базите што се споделени по групите?
Mislam da, ama procitaj i predavanja

Zdravo decki. Dali mi treba sertifikat za poznavanje angliski ako se zapisuvam na softversko inzenerstvo na angliski? I ako da kade mozam da polagam za sertifikat? Fala vi.

Zdravo decki. Dali mi treba sertifikat za poznavanje angliski ako se zapisuvam na softversko inzenerstvo na angliski? I ako da kade mozam da polagam za sertifikat? Fala vi.
Ништо не ти треба. А и да се запишеш на македонската програма 90% од предавања ќе ти бидат на англиски, а ќе полагаш на македонски.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom