- Член од
- 11 јуни 2012
- Мислења
- 126
- Поени од реакции
- 23
Koga otprilika bi pocnale prvite kolokviumi ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Koga otprilika bi pocnale prvite kolokviumi ?
Игор М.Некој да ми каже од професорите по Оперативни , во случај да ти фалат 2-3-4 поени теорија кои највеќе не прави проблем?
ПотписDali i onie koi imaat potpis operativni sistemi od lani mozat da go pravat testot pred prv kolokvium i pred vtor kolokvium sto e za labaratoriski poeni ? ili ke mora odnovo da gi pravime labaratoriskite ?
Имаш теорија и практично ако не положеш нешто на кол идеш на испит само тоа што си паднал(двете работи башка се полагаат)Здраво, може ли некој да ми каже на кој начин се полага АОК, дали посебно теорија посебно задачи?
Мислам може да го пренесеш?Dali i onie koi imaat potpis operativni sistemi od lani mozat da go pravat testot pred prv kolokvium i pred vtor kolokvium sto e za labaratoriski poeni ? ili ke mora odnovo da gi pravime labaratoriskite ?
Види во Импегна (тука кај Тинекс што е книжарницава) треба 100% таму да ја има, доколку не ја најдеш пиши ми во ППЗдраво колеги,би ве замолил ако може некој да ми помогне каде може да ја најдам книгата АОК на македонски?
Proveri i vo knirara na FEIT mislam deka jas od tamu ja kupivВиди во Импегна (тука кај Тинекс што е книжарницава) треба 100% таму да ја има, доколку не ја најдеш пиши ми во ПП
Прво прашање - стартер кодот никогаш не ми бил од корист, освен ако не се спремиш доволно и не ја разбереш суштинатаza Operativni, sto davaat kako starter file da se download na prv kolokvium, ima gotovi kodovi nekoi ili imam greska informacii ?
i drugo, 2 zadaci davaat edna IO i networking zaedno i drugata sinhronizacija? ili se e vo edna ?