Факултет за Информатички Науки и Компјутерско Инженерство - ФИНКИ

• Креатор на темата Креатор на темата ASimov
  • Време на започнување Време на започнување
Дечки, некој да не има снимение материјали од Игор Мишковски за Компјутерски Мрежи?

Дечки, некој да не има снимение материјали од Игор Мишковски за Компјутерски Мрежи?

Ја кога слушав имaше од Соња снимано, ама по ист материјал одеа и она и Игор, така да од тие учев. Немаше проблеми.

Гласот на Соња > гласот на Игор :D
Уживанција е да се слуша Соња, најдобра е по предметот!

Имате ли проблем со e-mail сервисот на ФИНКИ или е само кај мене е оневозможена конекција на сервер?

Имате ли проблем со e-mail сервисот на ФИНКИ или е само кај мене е оневозможена конекција на сервер?
Има некаков проблем, јас го користам од Десктоп апликација и веројатно(не сум сигурен) не прави проблем бидејќи стигаат мејлови.

Здраво, кога би можеле да ни бидат првите или вторите колоквиуми од вториот семестар годинава ? Планирам патување па да си знам ОТПРИЛИКА барем

Здраво, кога би можеле да ни бидат првите или вторите колоквиуми од вториот семестар годинава ? Планирам патување па да си знам ОТПРИЛИКА барем
Vidi na rasporedot na feit. Otprilika ni se poklopuvaat sesiite so nivnite.

Ако ми е пријавен испитот, а не отидам сега нема да има проблем за во јуни да полагам така?

Имам проблем, не га пријави предмето за испит кд беше роко за пријавување, работе се за професионални вештини и сега професоро пиша дека со пријава за испит треба да га однесемо проекто, решение?

Имам проблем, не га пријави предмето за испит кд беше роко за пријавување, работе се за професионални вештини и сега професоро пиша дека со пријава за испит треба да га однесемо проекто, решение?
Кажи му дека си го утнал рокот, и дека наредна сесија ќе го пријавиш па тогаш нека ја внесе оценката - ако се сложи.
Автоматски споено мислење:

Книгава за АОК комотно може да се смета за ладно оружје или замена за тегови за вежбање бицепс.

Nekoj sto go polagal predmetot Kompjuterski arhitekturi kaj prof Riste Stojanov da mi kaze dali na ispit e dozvoleno koristenje na materijali i kakvi zadaci se pagaat otprilika

Кажи му дека си го утнал рокот, и дека наредна сесија ќе го пријавиш па тогаш нека ја внесе оценката - ако се сложи.

Книгава за АОК комотно може да се смета за ладно оружје или замена за тегови за вежбање бицепс.
Аок и јас последна сесија фаќам ама реално 100 пати подобро од презентациите е.. Барем разбирам нешто!

Кога ќе одите да ви ги пише оценките ПВ можи тука да пишиш да појдам 10ката ( една ама вредна ) и ја да си ја впишам?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom