Факултет за Информатички Науки и Компјутерско Инженерство - ФИНКИ

• Креатор на темата Креатор на темата ASimov
  • Време на започнување Време на започнување
Добив 0 поени АОК пошо наводно имам ист код со двајца колеги,а цел викенд потрошив на тој проект,ептен се измачив дури добив. Искуство од лани, на консултации можеш да се разбереш со асистентиве или слабо?

Јас бев и се бунев, пошто не препишував од никој. Најдов на интернет решение, го модифицирав, ама не бев едиствениот човек што има пристап до Google. Ми дадоа 30%, што е подобро од ништо. :)

Јас бев и се бунев, пошто не препишував од никој. Најдов на интернет решение, го модифицирав, ама не бев едиствениот човек што има пристап до Google. Ми дадоа 30%, што е подобро од ништо. :)

Ама нели минимум за потпис е 50%? И мене една надворешна функција ми беше од на интернет ама за проектот кој го имав таа функција беше неопходна и нема друг начин освен тој.

Секако оди на консултации.
Јас затоа им пишував коментари на секој ред што правам :D

Јас бев еден од ретките што немаше ист код со другите. И решението беше копирано од нет. :)

Јас исто со максимум поени ама сам ја решавав, а и на другар му ја решив, и он 100.
Ама сега некако не иде вторава.

Ама нели минимум за потпис е 50%? И мене една надворешна функција ми беше од на интернет ама за проектот кој го имав таа функција беше неопходна и нема друг начин освен тој.

Лани услов за потпис беше да ги направиш и двата проекти, немаше врска колку и дали воопшто ќе освоиш поени.
Оди на увид посекако.

Лани услов за потпис беше да ги направиш и двата проекти, немаше врска колку и дали воопшто ќе освоиш поени.
Оди на увид посекако.

Па да ама годинава има многу промени и направиле да треба да имаш 50% од поените за проектот за потпис.

Ако има некој љубезен да помогне за вториов проект во hades , по АОК ?? :D

Грејвдигер ти текнува некој пократок начин од табела со 5 влеза за проектот АОК или да го правам со 5 влеза? И ке ми намалат ли поени ако не е најоптимимално решено, ама функционира?

Грејвдигер ти текнува некој пократок начин од табела со 5 влеза за проектот АОК или да го правам со 5 влеза? И ке ми намалат ли поени ако не е најоптимимално решено, ама функционира?
Направи си го најдобро со 5 влеза, како што имате учено, пошто знаат за се и сешто да кратат поени.... А и не се мн тешки за минимизирање, баш денес го праев петтиот проект за една другарка, многу едноставни функции се добија на крај (мислам едноставни за имплементација во hades) :)

Разделете го на две, или уште подобро на четри, колото ептен ќе ви се минимизира. Бев на консултации кај Александра и таа ми рече така.
Иначе се разбрав преку email за проектот, ептен ми излегоја во пресрет со оглед на тоа дека некогаш не ни враќаат на мејл.

Не знам што ти е проектот, ама ако влезовите ти се на пример вака:
0 0 1 0 0
0 0 1 0 1
0 0 1 1 0
0 0 1 1 1

првите два може да ги отстраниш, и ќе ги гледаш само 100,101,110,111

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom