- Член од
- 12 јануари 2018
- Мислења
- 212
- Поени од реакции
- 121
Стигна mail. Консултации ќе имаат и двајцата у вторник.Има дури во Четврток, плус не доаѓа, затоа мислев дека преку маил е најдобра варијанта.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Стигна mail. Консултации ќе имаат и двајцата у вторник.Има дури во Четврток, плус не доаѓа, затоа мислев дека преку маил е најдобра варијанта.
Гледав слики од колегите лани што сликале на испит , некоја нијанса се потешки.Dali zadacite na ispit po kompjuterski mrezi se slicni kako tie na auditoriskite t.e dali se so ista tezina??
Не се важни, најбитно е во Iknow да ги има , според мене тоа е лична сатисфакција. Поправете ме ако грешам.Дали потписите во индекс треба да ги собирам за заверка или за понатаму или не се важни?
Тоа лани што си гледал е старата програма. Оваа година е сменета програмата така да никој не знае како ќе бидат. Мене ме интересира дали теорија на лист што е дали е споено 1+2 кол. во едно и дали истото важи и за задачите. Или ќе биде како АОК практичното одвоено.Гледав слики од колегите лани што сликале на испит , некоја нијанса се потешки.
Е-влада ти е еден од најлесните предмети на факултетот. Се полага на courses теорија (претежно исти прашања се вртат) и има проект (презентација) кој се презентираше мислам во група и со тоа се добиваат поени за лабораториски вежби. Така беше пред 2 години барем кога го имав јас.Професорка е Смилка, исто како Бизнис и Маркетинг ако го имаш слушано. Ако ти е за лесен предмет, земај го не му ја мисли.Дигитално процесирање на слика
Вовед во екоинформатиката
Концепти на информатичко општество
Интернет технологии
Е-влада
Кориснички интерфејси
Мислење?
Можеш да се префрлиш, ќе ти ги признаат предметите што ти се положени првите два семестра и ги има на ПИТ, и плус ќе треба да ги запишеш тие од прва што не си ги слушал.Dali nekoj moze da mi objasni koj e uslovot da prodolzam tret semestar na PIT ako prvite dva sum bil na KI. I dali e toa voopsto mozno ili treba se od pocetok na PiT?