Shakespear
Need moar drugs
- Член од
- 25 јули 2015
- Мислења
- 2.418
- Поени од реакции
- 2.043
Домашните електротехника дали воопшто ги прегледуваат или ставаат бодови само ако ги имаш донесено?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не знам за другите, ама Благоја не ги прегледува, става фул поени, се разбира мора да имаш напишано нешто.Домашните електротехника дали воопшто ги прегледуваат или ставаат бодови само ако ги имаш донесено?
На прв имам 39 а на втор нема резултати, а не сум сигурен дека напишав доволно..Колку поени имаш од двата колоквиуми?
Знам дека се множат со 0,3 и после се собираат со лабораториски, домашни, тестови.. ама со колку минимум од сите тие си положен? Дали со 50, дали со 60?po 0.3 od kolokvium i onie celi izgleda
Не знам за другите, ама Благоја не ги прегледува, става фул поени, се разбира мора да имаш напишано нешто.
10 од домашно.kolku poeni se dobivaat od domasni ?
Мислам дека тестовите/домашните ви ги нормира на помалку бодови. Најверојатно домашните.Дали со вкупно 45 поени вкупно имам шанса за 6ка кај Лихнида?[DOUBLEPOST=1451671592][/DOUBLEPOST]Ги собирам поените од колоквиуми прв 22,втор 45,и ги делам со 0.3,излеваат 20,потоа додавам 9 од лаб,6.5 од влезен колоквиум,4.5 од тест,5 од една домашна 3 од друга,4.5 од втор тест,излеваат 52,a вкупно ми пишува дека имам 45,дали е некоја кај нив или кај мене?
У денешно време постои една работа се вика е-меил, на страната на ФЕИТ ги имаш нивните мејлови, па не верувам дека е толку тешко да се прати еден.Ај една молба до тие кои студираат на електро:
Ако сака некој нека ги праша професорите Чундева Марија и Александар Ристески дали ќе има генерациска средба на нашата генерација (од апсолвирањето), па ако одговорат нешто пишете на ПП. кажете им дека Ѓорѓи од Кичево прашува