Факултет за Електротехника и информациски технологии

• Креатор на темата Креатор на темата Демијан
  • Време на започнување Време на започнување
Домашните електротехника дали воопшто ги прегледуваат или ставаат бодови само ако ги имаш донесено?

Домашните електротехника дали воопшто ги прегледуваат или ставаат бодови само ако ги имаш донесено?
Не знам за другите, ама Благоја не ги прегледува, става фул поени, се разбира мора да имаш напишано нешто.

Колку поени имаш од двата колоквиуми?
На прв имам 39 а на втор нема резултати, а не сум сигурен дека напишав доволно..

po 0.3 od kolokvium i onie celi izgleda
Знам дека се множат со 0,3 и после се собираат со лабораториски, домашни, тестови.. ама со колку минимум од сите тие си положен? Дали со 50, дали со 60?

Дечки, знај некој дали ќе има конкурс за примање на постипломски сега во јануари?

Го пропуштив терминот за потпис, може ли наредно на испит да се земе или мора да имаш потпис за да полагаш? :(

Дали со вкупно 45 поени вкупно имам шанса за 6ка кај Лихнида?[DOUBLEPOST=1451671592][/DOUBLEPOST]Ги собирам поените од колоквиуми прв 22,втор 45,и ги делам со 0.3,излеваат 20,потоа додавам 9 од лаб,6.5 од влезен колоквиум,4.5 од тест,5 од една домашна 3 од друга,4.5 од втор тест,излеваат 52,a вкупно ми пишува дека имам 45,дали е некоја кај нив или кај мене?

Последно уредено:
Дали со вкупно 45 поени вкупно имам шанса за 6ка кај Лихнида?[DOUBLEPOST=1451671592][/DOUBLEPOST]Ги собирам поените од колоквиуми прв 22,втор 45,и ги делам со 0.3,излеваат 20,потоа додавам 9 од лаб,6.5 од влезен колоквиум,4.5 од тест,5 од една домашна 3 од друга,4.5 од втор тест,излеваат 52,a вкупно ми пишува дека имам 45,дали е некоја кај нив или кај мене?
Мислам дека тестовите/домашните ви ги нормира на помалку бодови. Најверојатно домашните.

И јас мислам дека е само ако си ги положил колоквиумите. Многу положени ќе беше да се собираше се :D

Не се секирајте за Христина и Маргарита, или Лихнида кој и да предава сега. Кај нив и на испит и да сте во тесно или ќе ве потпрашаат уште нешто просто или ќе ве пуштат. Верка е кучката.

Ај една молба до тие кои студираат на електро:

Ако сака некој нека ги праша професорите Чундева Марија и Александар Ристески дали ќе има генерациска средба на нашата генерација (од апсолвирањето), па ако одговорат нешто пишете на ПП. кажете им дека Ѓорѓи од Кичево прашува

Ај една молба до тие кои студираат на електро:

Ако сака некој нека ги праша професорите Чундева Марија и Александар Ристески дали ќе има генерациска средба на нашата генерација (од апсолвирањето), па ако одговорат нешто пишете на ПП. кажете им дека Ѓорѓи од Кичево прашува
У денешно време постои една работа се вика е-меил, на страната на ФЕИТ ги имаш нивните мејлови, па не верувам дека е толку тешко да се прати еден.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom