Факултет за Електротехника и информациски технологии

• Креатор на темата Креатор на темата Демијан
  • Време на започнување Време на започнување
Може ли некој да ми каже што се овие две работи.....
Образец A3 за запишување на семестар (дупли) за запишување со административна такса од 50 ден
Единечен лист (статистички) за запишување во 2014/2015 учебна година (ШВ- 20)

Образец A3 за запишување на семестар (дупли) за запишување со административна такса од 50 ден

Тие пред електро што продаваат испитни пријави, тетратки, пенкала итн. од кај нив ќе го земеш ова и ќе ги пополниш. Ќе ти треба за заверка на семестар

Ако добро се сеќавам тие работи можеш да ги купиш од книжарницата во факултетот.

Дали Леонид држел некогаш изборни предмети и кој ?

И дали некој знае каде се наоѓа канцеларијата на Митревски Коста канцеларијата?

Претходно дур беше на феит, Коста беше во анекс по ходникот десно кај лабораторијата по електротехника. Сега не знам кај може да го најдеш.

Што е со казненава сесија,пуштаат,знаат да дадат нешто полесно или слабо?Планирам програмирање да одам на казнена.Инаку ако може да каже некој збор два за Инженерска механика предметот што го држи Маргарита физика,дали се исплати да го земам како изборен?

Казненава плаќање само ако си стварно спремен. Јас два пати појдов (првиот пат не се ни плаќаше) и не беше баш лесно, а не беа ни истите задачи од испитот претходно.

Ако знае некој за паралелно процесирање збор два да каже, кој го држи, тежок/лесен итн..?

Ако презапишеш цела година паѓаш во приватна квота ?

Ако презапишеш цела година паѓаш во приватна квота ?
Ако запишеш предмет по трет пат паѓаш во приватна квота или ако не освоиш половина од кредитите кои си ги запишал. Барем така беше известувањето во јануари.
Провери пак да не има некои промени.

Абе, од 15ти формално почнувам на ФЕИТ (фала за аплаузот), муабетот, уше од првиот час се почиње со предавања, или неколку дена те шеткаат низ кампусот? Да знам дали да си купам тетратки и слични ствари. Друго, иам четири предмети (математика, физика, електротехника, програмирање) , за тоа има учебници/скрипти и колку пари да спремам за трошоци во прв семестар?

И ако има некој некое линк4е до некој интересен интернет туториал по електрофизика/електротехника за почетници, да ми олесни почетокот.

Абе, од 15ти формално почнувам на ФЕИТ (фала за аплаузот), муабетот, уше од првиот час се почиње со предавања, или неколку дена те шеткаат низ кампусот? Да знам дали да си купам тетратки и слични ствари. Друго, иам четири предмети (математика, физика, електротехника, програмирање) , за тоа има учебници/скрипти и колку пари да спремам за трошоци во прв семестар?

И ако има некој некое линк4е до некој интересен интернет туториал по електрофизика/електротехника за почетници, да ми олесни почетокот.
Држи предавање деканот прв ден мислам и ќе ве шетнат низ институтите,за трошоци е релативно пошто има збирки,практикуми секој ден копирав по нешто.
Електротехника,иди кај емилија на часови :D Ќе ти олесни многу работа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom