Факултет за Електротехника и информациски технологии

• Креатор на темата Креатор на темата Демијан
  • Време на започнување Време на започнување
нема усно за структурирано програмирање, не се разбирате со членот. За компјутерски архитектури само има.

Јас имам Програмирање и алгоритми, претпоставувам нема усно и за тоа така?

Јас имам Програмирање и алгоритми, претпоставувам нема усно и за тоа така?
Кога слушав јас немаше а и нема ни што да има усно таму, и да сакаш не можеш да извадиш, тие едвај прашања за тест смислуваат не па ова, уживај.

Некое чаре има ли? хахах, иначе усно имаме после секој колоквиум, или кога?

Има има чаре треба да го убиеш. :D Грешка се разбравме ти пишав кои предмети ми ги предаваше ѓулето, мислев општо прашуваш за усното полагање кај него. А за програмирање може и веќе е измислил некои прашања за усно кој го знае.

Toj што го напишал упатството за инсталирање на eclipse IDE да го обнови , а после да се фрли од карпа

Toj што го напишал упатството за инсталирање на eclipse IDE да го обнови , а после да се фрли од карпа
Ова Еклипс не е за почетници, ние кога бевме прва фино лепо во Dev -C++ си работевме, можам да замислам како се збунети тие прв пат што го отвораат.

Ова Еклипс не е за почетници, ние кога бевме прва фино лепо во Dev -C++ си работевме, можам да замислам како се збунети тие прв пат што го отвораат.

Проблемот е што упатството е наменето за застарена верзија на апликацијата MinGW, а новата верзија има друг начин на инсталација...Да не зборам како е напишано глупаво што ги зголемува шансите да направиш системска грешка

лани кога полагав C на еклипс требаше 10 мин да пишуваш глупости (fflesh нешо у кодот) и да подесиш глупости за да пробаш да искомпајлираш.. така што исто ко да немаш компајлер.
A годината пред тоа се полагаше на лист.

А за дома не се глупирајте со еклипс покрај codeblocks i devcpp

Кога слушав јас немаше а и нема ни што да има усно таму, и да сакаш не можеш да извадиш, тие едвај прашања за тест смислуваат не па ова, уживај.

Прашања за тест?? како изгледаат тие.. мислев задачи само ке има, чим нема усно..

Прашања за тест?? како изгледаат тие.. мислев задачи само ке има, чим нема усно..

Пример имаш два магацини, едниот има 4 елементи другиот празен и да направиш во првиот магацин да останат непарните индекси, а во вториот парните. Така нешто очекувај.

Ова што ти кажаа или од типот, 5 реда код и што ќе испринта програмата на екранот и дадени четири одговори или три не знам и заокружуваш еден. Со 10 прашања се тестовите. Нема програмирање и ОЕТ негативни поени ама физика кај Верка секое грешно ви носи -0,5 бодови, имаше кај мене и во минус одеа со поените :pos:

Од лично искуство кај Верка на тест поише ти се исплати да не идеш одколку да идеш, освен ако не си спремен за колоквиум

Дали уште предава на ФЕИТ Томислв Џеков и ако предава дали може утре да го најдам? Ми треба брз одговор :)
--- надополнето: 16 октомври 2013 во 19:34 ---
Ќе одговори некој или да барам на друго место?

Дали уште предава на ФЕИТ Томислв Џеков и ако предава дали може утре да го најдам? Ми треба брз одговор :)
--- надополнето: 16 октомври 2013 во 19:34 ---
Ќе одговори некој или да барам на друго место?
да не те излажам ама немам сретнато ваков професор/асистент :)

лани кога полагав C на еклипс требаше 10 мин да пишуваш глупости (fflesh нешо у кодот) и да подесиш глупости за да пробаш да искомпајлираш.. така што исто ко да немаш компајлер.
A годината пред тоа се полагаше на лист.

А за дома не се глупирајте со еклипс покрај codeblocks i devcpp

баш ова го приметив,не ми ги принта printf реченициве,глеам на нет пишуваат дека било баг на еклипс и требало fflush(stdout) да напишам:)Ја па мислев така треба да се извршува програмот...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom