нема усно за структурирано програмирање, не се разбирате со членот. За компјутерски архитектури само има.
Јас имам Програмирање и алгоритми, претпоставувам нема усно и за тоа така?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
нема усно за структурирано програмирање, не се разбирате со членот. За компјутерски архитектури само има.
Кога слушав јас немаше а и нема ни што да има усно таму, и да сакаш не можеш да извадиш, тие едвај прашања за тест смислуваат не па ова, уживај.Јас имам Програмирање и алгоритми, претпоставувам нема усно и за тоа така?
Некое чаре има ли? хахах, иначе усно имаме после секој колоквиум, или кога?
Ова Еклипс не е за почетници, ние кога бевме прва фино лепо во Dev -C++ си работевме, можам да замислам како се збунети тие прв пат што го отвораат.Toj што го напишал упатството за инсталирање на eclipse IDE да го обнови , а после да се фрли од карпа
Ова Еклипс не е за почетници, ние кога бевме прва фино лепо во Dev -C++ си работевме, можам да замислам како се збунети тие прв пат што го отвораат.
Кога слушав јас немаше а и нема ни што да има усно таму, и да сакаш не можеш да извадиш, тие едвај прашања за тест смислуваат не па ова, уживај.
Прашања за тест?? како изгледаат тие.. мислев задачи само ке има, чим нема усно..
Ова што ти кажаа или од типот, 5 реда код и што ќе испринта програмата на екранот и дадени четири одговори или три не знам и заокружуваш еден. Со 10 прашања се тестовите. Нема програмирање и ОЕТ негативни поени ама физика кај Верка секое грешно ви носи -0,5 бодови, имаше кај мене и во минус одеа со поенитеПрашања за тест?? како изгледаат тие.. мислев задачи само ке има, чим нема усно..
да не те излажам ама немам сретнато ваков професор/асистентДали уште предава на ФЕИТ Томислв Џеков и ако предава дали може утре да го најдам? Ми треба брз одговор
--- надополнето: 16 октомври 2013 во 19:34 ---
Ќе одговори некој или да барам на друго место?
лани кога полагав C на еклипс требаше 10 мин да пишуваш глупости (fflesh нешо у кодот) и да подесиш глупости за да пробаш да искомпајлираш.. така што исто ко да немаш компајлер.
A годината пред тоа се полагаше на лист.
А за дома не се глупирајте со еклипс покрај codeblocks i devcpp
да не те излажам ама немам сретнато ваков професор/асистент![]()