Факултет за Електротехника и информациски технологии

• Креатор на темата Креатор на темата Демијан
  • Време на започнување Време на започнување
a jака фора е, и со задржувањето на индексите цело лето, се со цел да се успори или отежни префрлувањето на финки...без индекс ко без една нога си...незнам ама јас ко таква ја гледам споредбата

ај нека се носат у ѓаола, а не размислуваат дека повеќе од пола потписи се зимаат подоцна од рокот на заверка, а каде се оцени, и други ствари...шо, ќе ми стои индексот цело лето на студентски? безвезе потег

Ја неможам потпис да земам кај Лошковска без семинарски... а рокот на семинарските е 10 јуни.
И сеа чаре?

Веројатно ќе треба да заверам во септември? А што праиме што ќе се префрламе на ФИНКИ? Сигурно ќе искочат некои проблеми...

Значи какви само обструкции се прават срамота е...

^ на многу невкусен, подмукол начин

Ja u septemvri , poso plakjam na rati i togash doplakjam stalno ;P

пс:Мамата у ***** на користољубивите колешки/ги ....

Ако може некој од постарите колеги (или некој што знае) да ми каже кој предмети од 1 семестар се услов за да се запише 3 семестар за ТК. Благодарам однапред.

Ако може некој од постарите колеги (или некој што знае) да ми каже кој предмети од 1 семестар се услов за да се запише 3 семестар за ТК. Благодарам однапред.

Математика 1 најбитно, електротехника 1 и структурирано за изборните предмети.

колоквиумот ОЕТ2 беше на 26 ти од колку саат ?

Колоквиумов ОЕТ 2 и усново не беа баш лесни. Што мислите, ќе дадат посебно теорија да се полага како што направија со ОЕТ 1?

Колоквиумов ОЕТ 2 и усново не беа баш лесни. Што мислите, ќе дадат посебно теорија да се полага како што направија со ОЕТ 1?

мора да дадат, зошто јас не го напишав усното, да крш беше

100% ќе дадат дополнително да се полага теорија. Треба да се луди да дозволат пола и повеќе да одат на испит поради теорија....

Секоја година викаат дека нема да дадат и на крај даваат :) Ни јас лани не напишав ништо на усното па си преполагав само усно

100% ќе дадат дополнително да се полага теорија. Треба да се луди да дозволат пола и повеќе да одат на испит поради теорија....

+ тоа не им иде у прилог поради стравот од емиграција на ФИНКИ :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom