Факултет за Електротехника и информациски технологии

• Креатор на темата Креатор на темата Демијан
  • Време на започнување Време на започнување
^
Според распоредов, полагам два предмети во ист ден, и во исто време. Не само јас, туку и неколку други колеги. Што да правиме?

Правец у студентски сојуз, во барака 5 мислам беше или пиши e-mail на Јовица Вулетиќ. Мислам дека тој го прави распоредот[FONT='PrimaSans BT,Verdana,sans-serif'] [/FONT]

jovicav@feit.ukim.edu.mk

Изглеа само јас не ја сакам :toe:

човеку, со сигурност можам да кажам дека си чуден човек... прво инфо го хејташ без ниедна реална причина, сега и сања.... ај за инфо, али со сања ми потврди дека незнаеш да процениш што е добро.

знам дека не сум у ред со постов, ама немоев да прекутам, нека прочита колегата и нека се брише мислењето!

Добро бе, сите ако ја сакате мора и да ја сакам? Па не ја сакам, ама ич. Весна Андова е 100 пути боље, и шо сеа?

Добро бе, сите ако ја сакате мора и да ја сакам? Па не ја сакам, ама ич. Весна Андова е 100 пути боље, и шо сеа?

Нема да ме чуди ако си садо-мазо guy :pos2:

Друга работа: знае некој нешто поврзано со т.н. клиничка настава?

Од деканат забраниле вадење на предмети надвор од колоквиумска :tv:

Од деканат забраниле вадење на предмети надвор од колоквиумска :tv:

Е како забраниле, ја добив информација дека ООП ќе биде извадено надвор од колоквиумска а дека ОЕТ2 ќе биде на негово место, 25-ти, односно предметите ќе идат по распоред:

Математика 2 21-ви
Физика 2 23-ти
ОЕТ2 25-ти
ООП 28-ми па натака.

Некој друг има било каква информација?

И мене ми кажаа дека било забрането да се вади од колоквиумска.

Колку што ме информираа, ситуацијата е следнава: од ССФЕИТ испратиле e-mail до деканат со молба за вадење на предмет од колоквиумска (како и секојпат) па сега се чека одговор. Меѓутоа, и да забранат од деканат, а по се изгледа и така ќе биде, пак можете да си пробате среќата во договор со професор/асистент да одложите некој предмет

Ај ако може некој да ми го испрати предлог-распоредот за колоквиуми, мене не ми го отвара линкот што ми е пратен на mail.

Некоја добра душичка што има дома скенер и учебник физика 1 од Верка нека ми пише :smir: :)

Некој има било каква информација за некои промени во распоредот за колоквиумска?

Некој има било каква информација за некои промени во распоредот за колоквиумска?

90 посто го преместиле ООП и на негово место е дојден ОЕТ.

П.С. Знаете ли колку нови колеги ќе иаме на ИКИ следната година? 30 :pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom