Факултет за Електротехника и информациски технологии

• Креатор на темата Креатор на темата Демијан
  • Време на започнување Време на започнување
Да ве прашам ... кај треба да отидам за да сменам паралелка????

Да ве прашам ... кај треба да отидам за да сменам паралелка????

Горе на студентски прашања... треба да напишеш молба со образложение зошто сакаш да се префрлиш да залепиш таксена марка од 50ден. и да им ја предадеш молбата, ама незнам колку ќе бидат љубезни да те префрлат.

Горе на студентски прашања... треба да напишеш молба со образложение зошто сакаш да се префрлиш да залепиш таксена марка од 50ден. и да им ја предадеш молбата, ама незнам колку ќе бидат љубезни да те префрлат.

Здраствена причина ( со потврда од доктор и печат) или спортска ( потврда од клуб со печат, али важи само за прволигаши што се).

Остало врски.

Леле, оној новион асистент по математика е...не знам, нема зборови...златна Сања...само толку ќе кажам...

Леле, оној новион асистент по математика е...не знам, нема зборови...златна Сања...само толку ќе кажам...

Добро зошто, ЗОШТО го примаат секој и секого за асистент?Уште па кога го замоливме да збори погласно па се истакна: На ПМФ предавав на 10 души па се слушало. Алооо спартанецу еден на 110 предаваш сега :tapp: BRING SANJA BACK!!!!!!

Добро зошто, ЗОШТО го примаат секој и секого за асистент?Уште па кога го замоливме да збори погласно па се истакна: На ПМФ предавав на 10 души па се слушало. Алооо спартанецу еден на 110 предаваш сега :tapp: BRING SANJA BACK!!!!!!

Чекај, кај отиде Санја? Се откажа или само привремено е ова?

Никогаш не сум пишувала молба, некој да ми помогне дали треба да назначам до кого е или само да пишам МОЛБА и да побарам тоа што сакам? :) :smir:

Никогаш не сум пишувала молба, некој да ми помогне дали треба да назначам до кого е или само да пишам МОЛБА и да побарам тоа што сакам? :) :smir:

Во овој стил нешто ...само те молам немој да згрешиш па да се отпишеш :icon_lol:

molba.jpg

Чекај, кај отиде Санја? Се откажа или само привремено е ова?

Не бе тука си е, само што овој го примиле наводно на последниот совет и од денес почнува :)

Дали тоа Верка ќе не снабди со својот премногу ценет учебник по физика недела пред колоквиум, или по колоквиум? :tapp:

Ке може ли некој да ми каже како се движат квотите за електро, поздрав.

Изгледа Сања ти го прочитала постот за паузите па се налутила :)

Инаку идиоти имало, има и секогаш ќе има, за жал. Мал совет за физика и математика: во сите паралелки НЕ се решаваат истите задачи на аудиториски. Можете да соберете материјали од познаници од други паралелки и да направите поголем фонд на решени задачи. Ова особено важи за физика затоа што секогаш физичарите дават ист колоквиум за цела генерација, додека математичарите знаат да забушават и да си терат секој по свое

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom