Факултет за Електротехника и информациски технологии

• Креатор на темата Креатор на темата Демијан
  • Време на започнување Време на започнување
65та по ред со кофинансирање на ИКИ. Супер е, мислев нема ни да влезам :) Овие на инфо првиве двајца со 100ка и Јордан се викаат :buum:

Се гледаме колеги :) П.С. Одмазни4ка е на ТК.

Со тие бодови во државна квота на ТК :)

65та по ред со кофинансирање на ИКИ. Супер е, мислев нема ни да влезам :) Овие на инфо првиве двајца со 100ка и Јордан се викаат :buum:

Јас 56-ти со кофинансирање. Добро е, и јас мислев дека нема ни да влезам, сите мои соученици со над 90 поена беа. :kesa:

Poradi tehnicki problemi nemozev da vi pisam porano (mi crkna komp :( ).

Vo ponedelnikot se odrza NNS ii dekanot kazal deka imale inspekcija pred nekoj mesec ii otkrile deka sme odrzuvale kazneni sesii ii mu rekle deka toa e protivzakonski i poradi toa nema da se odzi kaznena sesija. Iako se pravat napori da se izdejstvuva ne se nadevajte premnogu. Taka da ucete si povekje pa ako ima kaznena ima, ako ne jbg zaedno ke si gi prezapiseme nekoi predmeti :SS

Ова ми стигна на фб.Поздрав :smir:

Може списокот тука да го качи некој? Не ја отвара FEIT страницата како по обичај...

Ќе го примат, лани 45 или 50 примија, а 40 беше квотата. Ама лани имаше дупло пријавени него што примија:)

Него ми се чини, или слабо има интерес за факултетов годинава?
Како би го примиле ако примаат 40... ? Јас немав математика екстерно, и морам да чекам втор уписен рок за на ИНФО...а сега видов дека е полно..така да џабе би ми било да поднесувам документи таму сега...

Може списокот тука да го качи некој? Не ја отвара FEIT страницата како по обичај...

Повели :)

http://www.mediafire.com/?chsuv0ig4u4v72m

--- надополнето ---

Како би го примиле ако примаат 40... ? Јас немав математика екстерно, и морам да чекам втор уписен рок за на ИНФО...а сега видов дека е полно..така да џабе би ми било да поднесувам документи таму сега...

Не си ја знаеш среќата, денес е борба за студент повеќе да има факултетот :)

--- надополнето ---

P.S. Некој од постариве колеги да сподели што треба да им однесеме за упис? :)

^

џену, ако убаво те разбрав, би имало шанси за да влезам или ? Ако чита некој од студентите на инфо, или било кој смер, како било во случаеви кога е полна квотата, дали примаат дополнителни студенти или... ?

Најубаво ти е до факултет да се јавиш и да прашаш, не би требало 400 евра дополнителни да одбијат.

Иако, не знам зошто не си одбрал математика, кога 30% од испитите дури и на инфо се на математичка база.

E-mail од ССФЕИТ по повод казнената:

[FONT='PrimaSans BT,Verdana,sans-serif']На седницата на Научно-Наставниот Совет одржана денес (Среда) , барањето од студентите за одржување на дополнителна ден-сесија беше одбиено без истото да се стави на гласање со образложение дека министерството за образование дало забелешка дека е незаконски да се организира сесија која не е предвидена со правилникот за работење и притоа студентите да се обврзани да платат финансиска надомест.

Ако имате прашања или ве интересираат детали околу целата процедура можете истите да ги испратите на нашата мејл адреса

Поздрав,
СПФЕИТ
[/FONT]

Најубаво ти е до факултет да се јавиш и да прашаш, не би требало 400 евра дополнителни да одбијат.

Иако, не знам зошто не си одбрал математика, кога 30% од испитите дури и на инфо се на математичка база.

Да, сега знам, али кога пријавував предмети, имав информација дека може и без математика..па од кога дознав дека мора математика, касно беше да сменам..од таа причина не полагав математика. Ќе тркнам утре до факултетов, и така ми е блиску, па ќе видам што ќе кажат...Сакав да слушнам мислење од некој студент таму, ако има што чита тука...

Така. Лани 45 примија, а требаше 40.

Епа ајде нека ви е со среќа на сите идни студенти и со лесно да го завршите!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom