Факултет за Електротехника и информациски технологии

Зајче

Бело, и тоа!
Член од
13 септември 2008
Мислења
3.439
Поени од реакции
3.945
65та по ред со кофинансирање на ИКИ. Супер е, мислев нема ни да влезам :) Овие на инфо првиве двајца со 100ка и Јордан се викаат :buum:

Се гледаме колеги :) П.С. Одмазни4ка е на ТК.
Со тие бодови во државна квота на ТК :)

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
65та по ред со кофинансирање на ИКИ. Супер е, мислев нема ни да влезам :) Овие на инфо првиве двајца со 100ка и Јордан се викаат :buum:

Јас 56-ти со кофинансирање. Добро е, и јас мислев дека нема ни да влезам, сите мои соученици со над 90 поена беа. :kesa:

*Slash*

Comfortably Numb
Член од
31 јули 2008
Мислења
760
Поени од реакции
1.208
Poradi tehnicki problemi nemozev da vi pisam porano (mi crkna komp :( ).

Vo ponedelnikot se odrza NNS ii dekanot kazal deka imale inspekcija pred nekoj mesec ii otkrile deka sme odrzuvale kazneni sesii ii mu rekle deka toa e protivzakonski i poradi toa nema da se odzi kaznena sesija. Iako se pravat napori da se izdejstvuva ne se nadevajte premnogu. Taka da ucete si povekje pa ako ima kaznena ima, ako ne jbg zaedno ke si gi prezapiseme nekoi predmeti :SS

Ова ми стигна на фб.Поздрав :smir:

Jane

Кајганџија
Член од
5 февруари 2006
Мислења
3.394
Поени од реакции
114

Може списокот тука да го качи некој? Не ја отвара FEIT страницата како по обичај...

Член од
19 април 2007
Мислења
629
Поени од реакции
37
Ќе го примат, лани 45 или 50 примија, а 40 беше квотата. Ама лани имаше дупло пријавени него што примија:)

Него ми се чини, или слабо има интерес за факултетов годинава?
Како би го примиле ако примаат 40... ? Јас немав математика екстерно, и морам да чекам втор уписен рок за на ИНФО...а сега видов дека е полно..така да џабе би ми било да поднесувам документи таму сега...

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Може списокот тука да го качи некој? Не ја отвара FEIT страницата како по обичај...

Повели :)

http://www.mediafire.com/?chsuv0ig4u4v72m

--- надополнето ---

Како би го примиле ако примаат 40... ? Јас немав математика екстерно, и морам да чекам втор уписен рок за на ИНФО...а сега видов дека е полно..така да џабе би ми било да поднесувам документи таму сега...
Не си ја знаеш среќата, денес е борба за студент повеќе да има факултетот :)

--- надополнето ---

P.S. Некој од постариве колеги да сподели што треба да им однесеме за упис? :)

Член од
19 април 2007
Мислења
629
Поени од реакции
37
^

џену, ако убаво те разбрав, би имало шанси за да влезам или ? Ако чита некој од студентите на инфо, или било кој смер, како било во случаеви кога е полна квотата, дали примаат дополнителни студенти или... ?

Член од
16 ноември 2009
Мислења
299
Поени од реакции
86
Најубаво ти е до факултет да се јавиш и да прашаш, не би требало 400 евра дополнителни да одбијат.

Иако, не знам зошто не си одбрал математика, кога 30% од испитите дури и на инфо се на математичка база.

Mainframe

Mr.Goodkat
Член од
14 јануари 2008
Мислења
336
Поени од реакции
30
E-mail од ССФЕИТ по повод казнената:

[FONT='PrimaSans BT,Verdana,sans-serif']На седницата на Научно-Наставниот Совет одржана денес (Среда) , барањето од студентите за одржување на дополнителна ден-сесија беше одбиено без истото да се стави на гласање со образложение дека министерството за образование дало забелешка дека е незаконски да се организира сесија која не е предвидена со правилникот за работење и притоа студентите да се обврзани да платат финансиска надомест.

Ако имате прашања или ве интересираат детали околу целата процедура можете истите да ги испратите на нашата мејл адреса

Поздрав,
СПФЕИТ
[/FONT]

Член од
19 април 2007
Мислења
629
Поени од реакции
37
Најубаво ти е до факултет да се јавиш и да прашаш, не би требало 400 евра дополнителни да одбијат.

Иако, не знам зошто не си одбрал математика, кога 30% од испитите дури и на инфо се на математичка база.
Да, сега знам, али кога пријавував предмети, имав информација дека може и без математика..па од кога дознав дека мора математика, касно беше да сменам..од таа причина не полагав математика. Ќе тркнам утре до факултетов, и така ми е блиску, па ќе видам што ќе кажат...Сакав да слушнам мислење од некој студент таму, ако има што чита тука...

Jane

Кајганџија
Член од
5 февруари 2006
Мислења
3.394
Поени од реакции
114
Така. Лани 45 примија, а требаше 40.

girl_girl

пловам на асфалт
Член од
13 јуни 2010
Мислења
913
Поени од реакции
132
Епа ајде нека ви е со среќа на сите идни студенти и со лесно да го завршите!

Kajgana Shop

На врв Bottom