Факултет за Електротехника и информациски технологии

• Креатор на темата Креатор на темата Демијан
  • Време на започнување Време на започнување
Примен сум....
На ИНФО од 40 квота, 41 пријавен.
Господе дај му снага на 41виот да не се самоубие.

5 која студиска програма е? :/

Сигурно и јас сум примена на ИКИ, имам доволно поени ама ме мрзи да бројам :)

--- надополнето ---

Примен сум....

Ќе го примат и него ;)

Примен сум....
Ќе го примат, лани 45 или 50 примија, а 40 беше квотата. Ама лани имаше дупло пријавени него што примија:)

Него ми се чини, или слабо има интерес за факултетов годинава?

Ќе го примат, лани 45 или 50 примија, а 40 беше квотата. Ама лани имаше дупло пријавени него што примија:)

Него ми се чини, или слабо има интерес за факултетов годинава?

Да даде Господ следната година дупло помалце да има пријавени, малце да размислат зошто и како

Да даде Господ следната година дупло помалце да има пријавени, малце да размислат зошто и како

Тоа мислам потешко ќе оди, зошто мајка ми е на стоматолошки факултет и од кога почнаа да им бегаат на европски не сменија ништо во понашањето само сменија во односот полагање предмети за матура, порано примаа за гимназии биологија и хемија со англиски, сега со што и да си полагал матура ќе ти ги примат документите :pos: Така да мислам и овие не се нешто поарни :)

Кога ќе објават кој е примен во државна а кој во приватна квота? :raz:

Кога ќе објават кој е примен во државна а кој во приватна квота? :raz:
Дваесе и шести, аман. Доби ливче со распоред кога се упиша, толку ли не знаеш да го дешифрираш.

Дваесе и шести, аман. Доби ливче со распоред кога се упиша, толку ли не знаеш да го дешифрираш.

Денеска требаше да објават (а јас кога постирав овде немаше ништо објавено). Пред еден саат ми стигна меил дека објавиле.. значи не е на 26-ти. ;)

Поздрав и друг пат прочитај го поубаво прашањето.. аман. :)

Тие што не пишале алтернативни студиски програми и не влеглево првиот избор не ги рангирале, гревчиња :S

Поздрав до сите кајганџии - идни колеги (особено до колегите од ИКИ). Се гледаме од септември :smir:

65та по ред со кофинансирање на ИКИ. Супер е, мислев нема ни да влезам :) Овие на инфо првиве двајца со 100ка и Јордан се викаат :buum:

Се гледаме колеги :) П.С. Одмазни4ка е на ТК.

Весело, весело.. Одвај ја дочекавме прелиминарната. поздрав до колeгите на ики :)

И сеа шо треба да носиме ко ќе се запишваме на 30ти?????
вуху државна на ТК :vozbud::vozbud::vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom