А за КСИА да не знаеш која е?да ики е
А за КСИА да не знаеш која е?да ики е
8А за КСИА да не знаеш која е?
Ќе го примат и негоПримен сум....
На ИНФО од 40 квота, 41 пријавен.
Господе дај му снага на 41виот да не се самоубие.
Ќе го примат, лани 45 или 50 примија, а 40 беше квотата. Ама лани имаше дупло пријавени него што примијаПримен сум....
На ИНФО од 40 квота, 41 пријавен.
Господе дај му снага на 41виот да не се самоубие.
Да даде Господ следната година дупло помалце да има пријавени, малце да размислат зошто и какоЌе го примат, лани 45 или 50 примија, а 40 беше квотата. Ама лани имаше дупло пријавени него што примија
Него ми се чини, или слабо има интерес за факултетов годинава?
Тоа мислам потешко ќе оди, зошто мајка ми е на стоматолошки факултет и од кога почнаа да им бегаат на европски не сменија ништо во понашањето само сменија во односот полагање предмети за матура, порано примаа за гимназии биологија и хемија со англиски, сега со што и да си полагал матура ќе ти ги примат документите Така да мислам и овие не се нешто поарниДа даде Господ следната година дупло помалце да има пријавени, малце да размислат зошто и како
5 која студиска програма е? :/
Сигурно и јас сум примена на ИКИ, имам доволно поени ама ме мрзи да бројам
Дваесе и шести, аман. Доби ливче со распоред кога се упиша, толку ли не знаеш да го дешифрираш.Кога ќе објават кој е примен во државна а кој во приватна квота? :raz:
Денеска требаше да објават (а јас кога постирав овде немаше ништо објавено). Пред еден саат ми стигна меил дека објавиле.. значи не е на 26-ти.Дваесе и шести, аман. Доби ливче со распоред кога се упиша, толку ли не знаеш да го дешифрираш.