back_rest
ex mod coder
- Член од
- 19 јули 2006
- Мислења
- 1.590
- Поени од реакции
- 107
Wrong.Оди на електро.И заеби си го животот,јас сум на електро и тешко доста тешко иде сеа за сеа...За понатаму ако даде Господ,ама Господ не дава така да....
Wrong.Prva godina dodeka bev nisho ne poloziv .. Samo angliski,, (so 10 ) hehe.. Mislam deka prosecen student na elektro zavrsuva na svojata 25-26 godina .. Popravete me ako gresam..
Wrong.Abe brat jas sum na elektro veke tri godini,i iskreno kazano vo vrska so matematikite se lazes bidejki cel fakultet elektro se bazira na matematikata se se vrti okolu nea ako ne ja znaes ne si se upropastuvaj za dzabe t.e. begaj na drugo mesto
Wrong.Prati sea, i jas zavrsiv vo PTT pa i jas si mislev taka deka nema da mi bide problem pa mi bea i toa golem,mat 2 uste si ja vleckam zatoa nemoj da igras na taa karta mnogu.Ako si resen za na elektro togas znci si resen da se otkazes od tvojot privaten zivot i da go posvetis celoto vnimanie vrz fakultetot inaku znaes deka prva godina se uci isto bez razlika koj smer si
pozz
Ах, колку е кисела дуњата...
Бајдиуеј, и дефинитивно ќе бидам демонстратор оваа година, делумно структурирано делумно интернет прогрмирање. :icon_cool