Факултет за Електротехника и информациски технологии

• Креатор на темата Креатор на темата Демијан
  • Време на започнување Време на започнување
Зашто ги мрзи да ја одржаваат=) Преку викенд воопшто не се обидувај =)
пс:Пријавете се за академија бееееее ./крајс

Хеј здраво на сите електраши!
Јас сум бруцош на Електро и како таков си најдов колеги, а бидејќи сум во Ѓ паралелка најдов и такви. Е, па поздрав до вас, се надевам во иднина ќе се запознаеме. Патем, ај нека ни го поврзат понеделникот (оти вторник ни е слободен, а во среда не се работи) :)

luge aj kazete mi sto mislite za smerot ksia? na sto da obrnam vnimanie sto mi e bitno , kakvi se profeosrite? pozz

Здраво колеги. Кај се наоѓа просторијата на ТМФ? Имам таму предавања по математика во среда?
btw, има некој кајганџија на ИНФО?

Има. "Денот на дрвото" е одложен :)

Е сеа вака да се разбереме читам 2 саати кој го брани електро кој и не и сакам да прашам вака- татко ми ме тера да одам на електро оти они има завршено и тоа некаде 80(нели сеа е полесно) а мене после се шо прочитав и не ми се оди баш :nesvest: а иначе шо читам за оти земале пари повеке без факултет незнам шо се чисти глупости.... иначе тато е програмер и да кажам оти тоа е најдосадната работа шо може да са замисле :tapp:

Е сеа вака да се разбереме читам 2 саати кој го брани електро кој и не и сакам да прашам вака- татко ми ме тера да одам на електро оти они има завршено и тоа некаде 80(нели сеа е полесно) а мене после се шо прочитав и не ми се оди баш :nesvest: а иначе шо читам за оти земале пари повеке без факултет незнам шо се чисти глупости.... иначе тато е програмер и да кажам оти тоа е најдосадната работа шо може да са замисле :tapp:

А татко ти има пари???...па сеа ти види..

Iначе тато е програмер и да кажам оти тоа е најдосадната работа шо може да са замисле :tapp:

А ти повеќе си на мајка ти? :)

Че си го слушаш тато, ако сакаш ко него паметен да бидиш.

Кога татко свршил во мајка ти,исфрлил преку милион сперматозоиди.
Кога го дркал зад школо или во веце,исто така исфрлал по милиони сперматозоиди.
Од сите тие твои братчиња и сестричиња ти си тој еден и единствен сперматозоид кој станал човек,и како таков треба да ја оправдаш случајноста.
НЕМОЈ НИКОГАШ ДА ДОЗВОЛУВАШ ДРУГИ ДА РЕШАВААТ ЗА ТЕБЕ!!!

абе добро јас секак ке одам на електро ама сакам да ми кажете од вие шо сте електрашите тука за колко време завршивте и тиа шо сеуште студират како им оди оти не планирам да имам просек планирам да научам нешто али не се брзам :nenene:

абе добро јас секак ке одам на електро ама сакам да ми кажете од вие шо сте електрашите тука за колко време завршивте и тиа шо сеуште студират како им оди оти не планирам да имам просек планирам да научам нешто али не се брзам :nenene:

Не бери гајле, лесно се завршува факултетот.
И не само тоа, Електро е единствениот факултет каде што кога тогаш... ќе добиеш стипендија без разлика на просекот. Ок, само таа стипендијата другите ја викаат пензија.

:pos2:(A)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom