A
apidrone
Гостин
Физичко?!Пишале утре на физичко да се оди. Важно е тоа за заверување, семестар, што треба да се прави? Инфо?![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Физичко?!Пишале утре на физичко да се оди. Важно е тоа за заверување, семестар, што треба да се прави? Инфо?![]()
Пишале утре на физичко да се оди. Важно е тоа за заверување, семестар, што треба да се прави? Инфо?![]()
Физичко?!
Каде пишале? На феит.уким.еду.мк нема ништо уште....
Да не го стаил тоа некој колега - манијакДа бе, имало доле на врата, женските од паралелка А од прва година утре од 10 саат пред салата на машински :/
Да не го стаил тоа некој колега - манијакИначе не знам шо е фрката, електро немаат физичко... Да наминам (и така имам вежби)?
![]()
Физичко, ден пред колоквиумска? А само за прва година или?
Ако не е некоја зафрканција, тогаш овие стварно одлепиле!
Знае некој кај треба да се иде на систематски? ми кажаа ко демек у Кузман-студентскиот...али зарем у него внатре?:smir:
Не контам, треба да ми нацрташ :pos2:Не, ќе отидеш од лево. Поточно, како што е влезот на Кузман, ќе продужиш лево по главната улица и кај Канон продавницата ќе свртиш десно по малата уличка па после пак десно ама од таму веќе е лесно![]()
Не контам, треба да ми нацрташ :pos2:
Отвори и најди ја баш локацијата и иди десен клик-->What's here? и пиши ми го тоа тука или у пп![]()