Факултет за Електротехника и информациски технологии

• Креатор на темата Креатор на темата Демијан
  • Време на започнување Време на започнување
Ај утре сите да си кажете кој што се запишал, да се запознаеме со идните колеги :)))

Хмм .. јас разбраф дека подавањето на документи ке биде од 9 до 2 .. .. ама не сум сигурен не ме факјајте за збор:smir: .. бтв има некој што ке оди на машински ?

Има бе на електро...све јаки се, која од која :pos2::pos2:
Ти само дојди има да се изнаплакнеш очи :pos2:

Ti na elektro li si, a za doaganje ke dojdam, sakav da polagam edna godina vonredno, ama tato ne mi dade za da ne si rasturam prosekot. Gledam sto poskoro da dojdam da gledam jaki profesorki ili asistentki.

Сабајлево бев на ФЕИТ и поднесов документи. Идни колеги, се гледаме во октомври. :helou:

Ајде нека ни е со среќа колеги (идни колеги де :)).
Има некој на ИКИ?

Деца не се лажете на електро тешко е елате да ве земам Бугарија да видите живот :vozbud:

Деца не се лажете на електро тешко е елате да ве земам Бугарија да видите живот :vozbud:

Не ги лажи децата, со разноразни болгарии ова она....
живот, а учење нели факс е за тоа да научиш нешо....
а не да пиеш 0.33L болгарска ракија за 0.5 лева....и да слушаш болгарски турбо-фолк и да окапуваш до 05.00 сабајле...
електро не е тешко ако знаеш да си го фатиш со ред и како треба...

ауу најјаки се...:pos2:
која од која се.....да грабнеш и да бегаш...
да ги има вкупно 5-6............

Не ги лажи децата, со разноразни болгарии ова она....
живот, а учење нели факс е за тоа да научиш нешо....
а не да пиеш 0.33L болгарска ракија за 0.5 лева....и да слушаш болгарски турбо-фолк и да окапуваш до 05.00 сабајле...
електро не е тешко ако знаеш да си го фатиш со ред и како треба...

Не бе пак ти јас сум на интернеционален приватен факултет на него ги викам оти повеќе не примаат македонци на државните универзитети во Бугарија.
И за животот е многу побашак од тоа што мислиш.
А за електро остај знам пола другари ми се таму, ако сакаш се да земаш со ред на електро нема убав студенски живот.

Не бе пак ти јас сум на интернеционален приватен факултет на него ги викам оти повеќе не примаат македонци на државните универзитети во Бугарија.
И за животот е многу побашак од тоа што мислиш.
А за електро остај знам пола другари ми се таму, ако сакаш се да земаш со ред на електро нема убав студенски живот.

е ако де убаво што си на интернационален унивезитет....
не гледам причина да идат у болгариа и пари да фрлаат, кога можат да си идат на проверена варијанта (признат сегде во свет и по стара и по КТС програма и ако не е, најлесно се ностривицира дипломата)...
а за електро верувај не знеш пошо не си видел и ако си видел било кратко....а информации од 2-ра рука (другари другарки) и не се баш веродостојни....
убав студентски живот има .... ако си го направиш убав....

оти повеќе не примаат македонци на државните универзитети во Бугарија.

Че заборавев .... зашто не примаат македонци на државните факултети...?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom