- Член од
- 10 февруари 2008
- Мислења
- 3.947
- Поени од реакции
- 2.061
Ај утре сите да си кажете кој што се запишал, да се запознаеме со идните колеги
))

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Dobra idea. I da kazete dali ima nekoja jaka profesorica i na koj faks e?Ај утре сите да си кажете кој што се запишал, да се запознаеме со идните колеги))
Ti na elektro li si, a za doaganje ke dojdam, sakav da polagam edna godina vonredno, ama tato ne mi dade za da ne si rasturam prosekot. Gledam sto poskoro da dojdam da gledam jaki profesorki ili asistentki.Има бе на електро...све јаки се, која од која :pos2::pos2:
Ти само дојди има да се изнаплакнеш очи :pos2:
Си мислам телекомуникации, ама не сум сигурен сеуште. Ти.
Да прашам нешто, вистина ли е дека лани приемните кои се полагаа на електро после биле поништени?
Деца не се лажете на електро тешко е елате да ве земам Бугарија да видите живот![]()
Има бе на електро...све јаки се, која од која :pos2::pos2:
Ти само дојди има да се изнаплакнеш очи :pos2:
Не ги лажи децата, со разноразни болгарии ова она....
живот, а учење нели факс е за тоа да научиш нешо....
а не да пиеш 0.33L болгарска ракија за 0.5 лева....и да слушаш болгарски турбо-фолк и да окапуваш до 05.00 сабајле...
електро не е тешко ако знаеш да си го фатиш со ред и како треба...
Не бе пак ти јас сум на интернеционален приватен факултет на него ги викам оти повеќе не примаат македонци на државните универзитети во Бугарија.
И за животот е многу побашак од тоа што мислиш.
А за електро остај знам пола другари ми се таму, ако сакаш се да земаш со ред на електро нема убав студенски живот.
оти повеќе не примаат македонци на државните универзитети во Бугарија.