- Член од
- 10 февруари 2008
- Мислења
- 3.947
- Поени од реакции
- 2.060
Ај утре сите да си кажете кој што се запишал, да се запознаеме со идните колеги
))
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
Dobra idea. I da kazete dali ima nekoja jaka profesorica i na koj faks e?Ај утре сите да си кажете кој што се запишал, да се запознаеме со идните колеги))
Ti na elektro li si, a za doaganje ke dojdam, sakav da polagam edna godina vonredno, ama tato ne mi dade za da ne si rasturam prosekot. Gledam sto poskoro da dojdam da gledam jaki profesorki ili asistentki.Има бе на електро...све јаки се, која од која :pos2::pos2:
Ти само дојди има да се изнаплакнеш очи :pos2:
Дефинитивно КСИА. :helou:Си мислам телекомуникации, ама не сум сигурен сеуште. Ти.
Tocno e. Vladata donese odluka da bidat primeni site sto aplicirale.Да прашам нешто, вистина ли е дека лани приемните кои се полагаа на електро после биле поништени?
Не ги лажи децата, со разноразни болгарии ова она....Деца не се лажете на електро тешко е елате да ве земам Бугарија да видите живот![]()
ауу најјаки се...:pos2:Има бе на електро...све јаки се, која од која :pos2::pos2:
Ти само дојди има да се изнаплакнеш очи :pos2:
Не бе пак ти јас сум на интернеционален приватен факултет на него ги викам оти повеќе не примаат македонци на државните универзитети во Бугарија.Не ги лажи децата, со разноразни болгарии ова она....
живот, а учење нели факс е за тоа да научиш нешо....
а не да пиеш 0.33L болгарска ракија за 0.5 лева....и да слушаш болгарски турбо-фолк и да окапуваш до 05.00 сабајле...
електро не е тешко ако знаеш да си го фатиш со ред и како треба...
е ако де убаво што си на интернационален унивезитет....Не бе пак ти јас сум на интернеционален приватен факултет на него ги викам оти повеќе не примаат македонци на државните универзитети во Бугарија.
И за животот е многу побашак од тоа што мислиш.
А за електро остај знам пола другари ми се таму, ако сакаш се да земаш со ред на електро нема убав студенски живот.
Че заборавев .... зашто не примаат македонци на државните факултети...?оти повеќе не примаат македонци на државните универзитети во Бугарија.