Zaphod Beeblebrox
Поранешен покул Божино
Ставајте хаш.
Пер, не збори така, може џандари читаат.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ставајте хаш.
Уште ова од мене, утре ми е убав ден не можам да се замарам со вакви глупости...
2mCesar Vialpando
@HipHop_MKD
Твитерџии идат на Кајгана, овие на Twitter. Оф мори мајко, за што дојде време народов да се замара. И после државата не чинела! ММЕ!!!!
А бе од каде со муабетиве?
Кој сака може да се зачлени на форумов, сите се добродојдени, исто ко шо секој може да се зачлени на Твитер. Мајку му, не се работи за влез во Оксфорд или Харвард или па за некое тајно масонско друштво, па да се прима или да не се прима некој што сака да се зачлени.
Не знам зошто толку цинизам... социјални мрежи се за сите, кој сака нека си се зачлени, кој не, среќен му пат. Не ја гледам потребата да се однесува човек со надменост, демек ти можеш, ти не можеш... Нема комисија колку што знам за членување на твитер, исто како што нема и за форумов.
Значи беше комплицирана, барем малце, така?
вие самите се побунивте дека не нема затоа што многу ни била комплицирана регистрацијата. така да најди си кој го пишал тоа па на него сипи му се.
И што со ова? Јас не видов на твитер вечерва ни еден форумџија да направи твитер профил за да кења. Ти си барем редовен форумџија, немој да дозволиш "другарчињата" од познатата твитер заедница да те мамат дека се на добрата страна.Уште ова од мене, утре ми е убав ден не можам да се замарам со вакви глупости...
2mCesar Vialpando
@HipHop_MKD
Твитерџии идат на Кајгана, овие на Twitter. Оф мори мајко, за што дојде време народов да се замара. И после државата не чинела! ММЕ!!!!
Ако не можеш да се изразиш во 140 карактери неможеш ни во 1400 факт.
Секој е добредојден секаде. Секој може било која социјална мрежа да ја користи, независно дали е твитер, фб или форум. Ти бираш кого ќе следиш, кој ќе ти е пријател или на која тема ќе разменуваш мислења.ако не сакате ние твитерџиите да ви доаѓаме на форумов треба некоја покомплицирана сликичка за склопување да си ставите. ок позз.![]()
вие самите се побунивте дека не нема затоа што многу ни била комплицирана регистрацијата. така да најди си кој го пишал тоа па на него сипи му се.
--- надополнето: 10 февруари 2013 во 23:47 ---
15 минути ја думав брат, замисли.
Ех да другото е кајгана не е за мерење иначе и тежини може ке уклучевтеТука лежи зајакот - ни форумот е наш, ни пак твитерот вие го чувате. А со таа акција за која ти сигурно немаш појма, си дадовте автогол самите. Твитер "заедницата" еј, кои смешки од луѓе ги има на социјалниве мрежи
Тука исто е разликата. Ние на форумов мериме должини на пениси, броењето карактери го поминавме далечната 2005 година.
Ех да другото е кајгана не е за мерење иначе и тежини може ке уклучевте![]()
На форумов само вистини се зборат, никако друго нешто.
Иначе исто како и твитерџија - те молам, не ги срами твитерџиите со паметот...
Си кажав моето мислење пред неколку месеци, денес во повеќе постови го повторив. Така да немам намера да се замарам со ова повеќе ни на форумов ни на Twitter. За мене оваа работа е завршена. Реков ќе бидам неутрален и ќе си стојам до тоа. Се најдобро на сите!И што со ова? Јас не видов на твитер вечерва ни еден форумџија да направи твитер профил за да кења. Ти си барем редовен форумџија, немој да дозволиш "другарчињата" од познатата твитер заедница да те мамат дека се на добрата страна.
воопшто не се ни посомневав...најтешкото што ќе го фатиш у рака за цел живот!
ако не сакате ние твитерџиите да ви доаѓаме на форумов треба некоја покомплицирана сликичка за склопување да си ставите. ок позз.![]()
Ако не можеш да се изразиш во 140 карактери неможеш ни во 1400 факт.
јаки вистини брат, ние твитерџиите го имаме Сонцето и ради нас поскапе таксито. топ сте, кисче.
Тука лежи зајакот - ни форумот е наш, ни пак твитерот вие го чувате. А со таа акција за која ти сигурно немаш појма, си дадовте автогол самите. Твитер "заедницата" еј, кои смешки од луѓе ги има на социјалниве мрежи![]()