Zaphod Beeblebrox
Поранешен покул Божино
- Член од
- 7 јуни 2008
- Мислења
- 16.676
- Поени од реакции
- 21.233
Пер, не збори така, може џандари читаат.Ставајте хаш.
Пер, не збори така, може џандари читаат.Ставајте хаш.
Хах, абе нели неутрален ама ко да ја силиш работава ти, ако не те интересира пушти си баскет нешо, глеј БАФТАУште ова од мене, утре ми е убав ден не можам да се замарам со вакви глупости...
2mCesar Vialpando
@HipHop_MKD
Твитерџии идат на Кајгана, овие на Twitter. Оф мори мајко, за што дојде време народов да се замара. И после државата не чинела! ММЕ!!!!
вие самите се побунивте дека не нема затоа што многу ни била комплицирана регистрацијата. така да најди си кој го пишал тоа па на него сипи му се.А бе од каде со муабетиве?
Кој сака може да се зачлени на форумов, сите се добродојдени, исто ко шо секој може да се зачлени на Твитер. Мајку му, не се работи за влез во Оксфорд или Харвард или па за некое тајно масонско друштво, па да се прима или да не се прима некој што сака да се зачлени.
Не знам зошто толку цинизам... социјални мрежи се за сите, кој сака нека си се зачлени, кој не, среќен му пат. Не ја гледам потребата да се однесува човек со надменост, демек ти можеш, ти не можеш... Нема комисија колку што знам за членување на твитер, исто како што нема и за форумов.
15 минути ја думав брат, замисли.Значи беше комплицирана, барем малце, така?
На форумов само вистини се зборат, никако друго нешто.вие самите се побунивте дека не нема затоа што многу ни била комплицирана регистрацијата. така да најди си кој го пишал тоа па на него сипи му се.
И што со ова? Јас не видов на твитер вечерва ни еден форумџија да направи твитер профил за да кења. Ти си барем редовен форумџија, немој да дозволиш "другарчињата" од познатата твитер заедница да те мамат дека се на добрата страна.Уште ова од мене, утре ми е убав ден не можам да се замарам со вакви глупости...
2mCesar Vialpando
@HipHop_MKD
Твитерџии идат на Кајгана, овие на Twitter. Оф мори мајко, за што дојде време народов да се замара. И после државата не чинела! ММЕ!!!!
Еве јас и твитам значи можам со 140 карактери а пишувам и тука и значи дека сум многу паметен оти знам да се изразам ? Дај прекинете со вакви глупости жити се, жално е што на твитер нема прегледност па некои ќе прочитаат дека „Loshata kaigana gi hejtala“ од некој со повеќе следачи што 24/7 глуми интересен таму и одма тргаат да исправаат криви дрини. А пак ќе повторам темава е отворена откако прво твитерџии (меѓу кои и Борјан Јовановски) ги осудуваа кајганџиите што пишуваа за убиството на децата кај смилковското езеро. На твитер на пример неможеш и да сакаш да дискутираш како што треба.. за забава е повеќе.Ако не можеш да се изразиш во 140 карактери неможеш ни во 1400 факт.
Секој е добредојден секаде. Секој може било која социјална мрежа да ја користи, независно дали е твитер, фб или форум. Ти бираш кого ќе следиш, кој ќе ти е пријател или на која тема ќе разменуваш мислења.ако не сакате ние твитерџиите да ви доаѓаме на форумов треба некоја покомплицирана сликичка за склопување да си ставите. ок позз.![]()
Не, има иронија, поради коментарите на Твитер. Магичен круг е тоа...вие самите се побунивте дека не нема затоа што многу ни била комплицирана регистрацијата. така да најди си кој го пишал тоа па на него сипи му се.
--- надополнето: 10 февруари 2013 во 23:47 ---
15 минути ја думав брат, замисли.
Ех да другото е кајгана не е за мерење иначе и тежини може ке уклучевтеТука лежи зајакот - ни форумот е наш, ни пак твитерот вие го чувате. А со таа акција за која ти сигурно немаш појма, си дадовте автогол самите. Твитер "заедницата" еј, кои смешки од луѓе ги има на социјалниве мрежи
Тука исто е разликата. Ние на форумов мериме должини на пениси, броењето карактери го поминавме далечната 2005 година.
Не е смешно.Ех да другото е кајгана не е за мерење иначе и тежини може ке уклучевте![]()
На форумов само вистини се зборат, никако друго нешто.
Иначе исто како и твитерџија - те молам, не ги срами твитерџиите со паметот...
Си кажав моето мислење пред неколку месеци, денес во повеќе постови го повторив. Така да немам намера да се замарам со ова повеќе ни на форумов ни на Twitter. За мене оваа работа е завршена. Реков ќе бидам неутрален и ќе си стојам до тоа. Се најдобро на сите!И што со ова? Јас не видов на твитер вечерва ни еден форумџија да направи твитер профил за да кења. Ти си барем редовен форумџија, немој да дозволиш "другарчињата" од познатата твитер заедница да те мамат дека се на добрата страна.
Сакаш да кажеш дека твојот е полесен? Dammit ...воопшто не се ни посомневав...најтешкото што ќе го фатиш у рака за цел живот!
Па намерно е ставен така системот за да може најмалата прифатлива возрасна група која е заинтересирана за форумов да се зачлени. А тоа се 13 годишни деца.ако не сакате ние твитерџиите да ви доаѓаме на форумов треба некоја покомплицирана сликичка за склопување да си ставите. ок позз.![]()
И тоа ќе е малку! Извини штoм сум речит, јебига.Ако не можеш да се изразиш во 140 карактери неможеш ни во 1400 факт.
Сериозно, не си смешен. Сигурен си дека си од твитер а не од Црно-бело?јаки вистини брат, ние твитерџиите го имаме Сонцето и ради нас поскапе таксито. топ сте, кисче.
Замисли идеш со став, „ние кајгана заедницата“. Кој вие, кој ние бе мајката, се забегало со паметот. Абе ко Кајгана, Твитер, Фејсбук да се на мајка ни и на татко ни. Што е следно Инстаграм версус што ти ја знам?Тука лежи зајакот - ни форумот е наш, ни пак твитерот вие го чувате. А со таа акција за која ти сигурно немаш појма, си дадовте автогол самите. Твитер "заедницата" еј, кои смешки од луѓе ги има на социјалниве мрежи![]()