Факти за #влијателните

• Креатор на темата Креатор на темата Moon Child
  • Време на започнување Време на започнување
Боже, ова твитеров не ме привлекувал, ама гледајќи ја темата, вашите твитови и твитовите на "противниците", сега сфаќам зошто...

Тие влијателните се удрени во глава, можеби првичната поента на твитерот е да си ги споделиш мислите во 140 карактери or less, но со секој нов follower чуствуваш потреба дека твоите твитови мора да се истакнуваат, секој твит мора да е важен и екстра интересен. Да, има луѓе кои се убер интересни и смешни, ама дури и на Еди Марфи да му дадеш да твита по цел ден, ќе се истроши кога-тогаш.

И ај што они се глупи, па уште изјавуваат "forum is for pussies", кога форумот е место за дискусија со луѓе со најразлични сфаќања и ставови, а твитер гледам станува место за #ова #пред #секој #збор и @blalba Bla Bla @blabla89 пред секоја реченица...
вас не можам да ве сфатам бе, отидовте од господско место, нашиов форум, кај таа посрана заедница на влијателни луѓе кои врв во денот им е да смислат "анти-хумор" за да го ретвитне некој...и станавте исти како нив.

Мразам кога сум сериозен во ЧДА теми, ама сите нови ЧДА теми ми изгледаат преплавени со дебилен хумор. Да е до мене, не е, пошто еве прееска изгледав епизода од Friends и сеуште паѓам од смеа на хуморот таму. Вие сте како последнава сезона од #HowIMetYourMother, олабавете малце со твитерот хуморот, бар на форумов.
Време беше... Навистина време беше. Јебеш ЧДА кај што умре Д-то.

Your account may not be allowed to perform this action. Please refresh the page and try again.

шо сакаат сеа? Кафе да пијам за пауза?

Јас ги поддржувам за ова да покажат заби. Доста бе крадат луѓево. Само можат да ја вратат услугата, да не се толкави слепци.

И јас ќе бидам жива ограда, сите граници ги поминаа со крадењево.
Тука им се придружувам.

Јас не ги поддржувам... не дека сум по живи и златни огради, туку земјава се распаѓа и имаме сериозни проблеми (за кои треба да се протестира), тие се фатиле за оградата кај Холидеј ин. Да не ја спомнувам и политичката заднина на повеќево.
--- надополнето: 10 мај 2012 во 00:42 ---
И да се дополнам... зошто целта на протестот не им се илјадниците што седат дома и земаат плата по рамковен. Баш ме интересира која е точната бројка на такви... оти веројатно и за нив оди најмалце една ограда (ако не и повеќе) годишно, само поради тоа што дишат воздух.

Јас не ги поддржувам... не дека сум по живи и златни огради, туку земјава се распаѓа и имаме сериозни проблеми (за кои треба да се протестира), тие се фатиле за оградата кај Холидеј ин. Да не ја спомнувам и политичката заднина на повеќево.
--- надополнето: 10 мај 2012 во 00:42 ---
И да се дополнам... зошто целта на протестот не им се илјадниците што седат дома и земаат плата по рамковен. Баш ме интересира која е точната бројка на такви... оти веројатно и за нив оди најмалце една ограда (ако не и повеќе) годишно, само поради тоа што дишат воздух.

Лицемерие бе златен лицемерие. Се протестира само по нарачка, неможе да се протестира за се.
Но од друга страна добро е и еден протест против крадењево, оти ако не им застане некој на пат ќе замине возот.
Убаво би било сите луѓе да се реални и да подржуваат се она што е во наш заеднички интерес, а не селективно или по нарачка.

Абе ме немаше 10ина дена на форумов, и се појавија овие заебанцииве со влијателните?

Кои се тие луѓе? Што е финтава со нив? Разбрав отприлика кои им се ставовите, ама кои се, што се по професија...или не се знае?

Абе ме немаше 10ина дена на форумов, и се појавија овие заебанцииве со влијателните?

Кои се тие луѓе? Што е финтава со нив? Разбрав отприлика кои им се ставовите, ама кои се, што се по професија...или не се знае?

По професија се синови и ќеркички на буџи, хоби им е какање. Али не какање паметно (односно, критика), туку какање за се што е можно и неможно.
А кои се... читај ја темата од почеток и кој е проблемот со нив :)

Прочитај ги постовите на Џимеј и sinister се ќе ти стане јасно

Прочитај ги постовите на Џимеј и sinister се ќе ти стане јасно

Хмм реални се типчињава, тие наведените сосе профили и слики дури имаат :P

Свашта има по светов:vozbud:

Еве ја Јасна Трагачевска една од #влијателните, моментално и се мава ремет на твитер :)))

I've seen A1. Not interested in watching... me going trolling :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom