Факти за #влијателните

• Креатор на темата Moon Child
  • Време на започнување
Член од
10 февруари 2013
Мислења
83
Поени од реакции
21
Важи ќе те известам лично, само де кажи се кој/а си на твитер да можеме да те пингаме :D
ете, Ивањушка ме откри.
--- надополнето: 11 февруари 2013 во 00:54 ---
па речи ми фала бог да чува и да брани, а од егото набилдано пази ќе пукнеш кај да е, упс too late :rolleyes:

очигледно само вие имате проблем со его. баш ми е жал.

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
да ја сменам сликата у був ако не?
Ау да. Извини. Бувчиња се за деца, јас длабоко се извинувам.
Чеј ќе стаам анонимус маска пошо нели знам кој е Guy Fawkes и епик фејл гај и 4чан и тоа ме прави кул и закон.

Член од
10 февруари 2013
Мислења
83
Поени од реакции
21
Ау да. Извини. Бувчиња се за деца, јас длабоко се извинувам.
Чеј ќе стаам анонимус маска пошо нели знам кој е Guy Fawkes и епик фејл гај и 4чан и тоа ме прави кул и закон.

за твоја информација, јас сум на сликата со Guy Fawkes маска, сликана баш во канцелариите на Кајгана.
и буфчиња не се за мали деца, ама ти не ми делуваш на просветлен филозоф.

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
за твоја информација, јас сум на сликата со Guy Fawkes маска, сликана баш во канцелариите на Кајгана.
и буфчиња не се за мали деца, ама ти не ми делуваш на просветлен филозоф.
Јас јавно те повикувам да се видиме ја и ти на кафе, чисто од онака, да прекршиме лажни слики за нашите интернет ликови.
Не сум убиец, не се секирај, пола форум ме знае у живо.

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.332
Поени од реакции
15.595
Како бе не е генерализација? Генерализација е...

Ако се 1% од твитерџиите #влијателни, останатите ги ретвитуваа, лајкаа во знак на поддршка. Остантите што не реагираа, генерално се согласуваа со акцијата на кајгана али за да не ја изгубат репутацијата во заедницата одлучија да бидат воздржани...

Барем јас така си го сфатив...

И уште имате храброст да дојдете тука и да се правдате после сите глупости што ги пишуваа некои на твитер. Ако не сте биле спомнати во оваа тема, или во темата за акцијата, што барате да исправувате неправди тука? За да им се упикате на влијателните? Или се сметате за влијателни и ве засега "генерализацијава"?

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.182
Поени од реакции
18.259
предпоставувам дека има некоја опција тука Везилка ( пошто глеам он/а ја отворил/а ) да ја затвори темава... тоа би било единствено решение у моментов... :vozbud:
Aбееее?
А музичка желба? :свиркам:
Браво на храброста.

Не сфаќам зошто гостите дошле да исправат криви дрини ако не се пронашле во фаците за кои е наменета темава?

А

Атомската мравка

Гостин
ете, Ивањушка ме откри.
Чисто сумњам дека си @Boychenn ама ете да речеме дека си имам едно прашање за твитов
Masha ‏@Boychenn
кајганџиите се караат меѓу себе затоа што некои од нив фатиле 1000ка во меѓувреме па сега се предавници. ох глупоќо!
Каде виде ти дена некој кајганџија го нарече друг предавник зошто имал 1000+ на твитер ? или сакаше само да испаднеш интересна за да фатиш фејвови/рт пред неинформираните на твитер кои одма ќе ти поверуваат во истото.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Чисто сумњам дека си @Boychenn ама ете да речеме дека си имам едно прашање за твитов

Каде виде ти дена некој кајганџија го нарече друг предавник зошто имал 1000+ на твитер ? или сакаше само да испаднеш интересна за да фатиш фејвови/рт пред неинформираните на твитер кои одма ќе ти поверуваат во истото.
Пилоу Квин мислам му пиша на Дарк Кинг така на заебанција и не сфати девојчето и твитнала тоа ама ок еве нова е на форумов и ќе и се разјаснат многу работи ако остане барем да чита по темиве.

G

Geezer

Гостин
Мене ми е криво што некои од вас ќе мислат што ти не за Твитер, а за мене Твитер е најдобрата социјална мрежа, каде што може да се прочита, научи и сподели многу. Корисни работи, запознавање со фини луѓе и тако даље.

А болеста со следачите и влијателноста е одамна. За жал.

Член од
10 февруари 2013
Мислења
83
Поени од реакции
21

некој пиша дека фатил 1000ка , друг му вратил цинично дали треба да му го издрка сеа. топ сте кисче.

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Пилоу Квин мислам му пиша на Дарк Кинг така на заебанција и не сфати девојчето и твитнала тоа ама ок еве нова е на форумов и ќе и се разјаснат многу работи ако остане барем да чита по темиве.
Се знам со Бојчен, нема гајле. Ако мисли така стварно...

Kajgana Shop

На врв Bottom