Факти за #влијателните

• Креатор на темата Креатор на темата Moon Child
  • Време на започнување Време на започнување
Јас како иницијатор за тема за #влијателните, и вие ми ја затварате. У-А управа!
Повторно отворена, еве нешто од блогот Ново Време, зафрканција. :)

Извор: Блогот Ново Време.

vlijatelentwitter+2copy.png

Твитер е направен по иницијатива на #влијателните за меѓусебна комуникација но работите им избегаа од контрола и сега е достапен за сите

#Влијателните даваат по 10 долари за серверите не Twitter по примерот на македонската заедница во Оштрелија која толку дава за тенкови

НАТО за дневниот ред на самитите се консултира со #влијателните

Ќе го парафразирам еден пост на Леа што го сврза со бугарите, ќе ви текне кој е;)

Порано децата во маало си викаа: Ти си шуга, ти си шуга. Сега е заменето со: Ти си #влијателен! Ти си #влијателен!

#Влијателните во вторник и петок се возат беЗплатно :D

Немојто со тоа радикален мадикален,јас како дел од елитата на #влијателните се интересирам, што ќе бидне со приватизацијата на електростопанството во Северна Ирска?

За да си #влијателен мораш минимум магистерска да имаш

Радикалниот ислам е прекрасна култура, а вие сте само арогантни ретардирани конзервативци. Можете да ми верувате за ова шо ви го зборам, родителите ми дадоа €4000000000 да студирам историја на уметност и родови студии на факултет.

И јас сум дел од #Влијателните

ПС: еве слика од мене

hipters-funny-idiots-19.jpg

Кога го прашале турците личното моме каде се крие Гоце Делчев таа рекла дека не е доволно #влијателен.

#Влијателните се многу самостојни. Можат сами да си го испу*ат.

Колку #влијателни се потребни за да сменат сијалица? Ниеден, мењање сијалица е многу меинстрим, влијателните твитаат во темница.

Не се пали толку, по фацата може е некоја Либанка од некоја ќелија на Ал Каеда. Да не те гледаме на ТВ како ти се тркала суратот по некој ламинат :vozbud:

:pos::pos::pos:

Кој се #влијателните уствари? :O

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom