аллександар
Вечно ненаспан
- Член од
- 5 мај 2006
- Мислења
- 7.381
- Поени од реакции
- 2.523
*si bile cak noris supermen i betmen i sea praele muabet koj ima posobar sluh i betmen vika ja pred nekoj den da legnam slusam suskanje i stanav odma ne mozam da spijam i trgnav da vidam koj suska otvoriv vratata od kujnata niso nema otvoriv od wcto niso nema otvoriv od banjata i koa ke vidam pajakot pletel mreza i na toa supermen mu rekol aa pa slab si ti ja pred nekoj den koga legnav me razbudi
*edno suskanje i otvaram toa vratata od kupatiloto i koa ke vidam rgata na cesmata se shiri i na toa cak noris im se iznasmeal i im vika ee ja pred nekoja vecer ne mozev da spijam me razbudi edno mnogu jako suskanje i ovie dvajcava kakvo suskance a cak noris im rekol abe slusav kako kaputot mi iskaca od moda
извинете за латиницава ме мрзи да го препишувам
*edno suskanje i otvaram toa vratata od kupatiloto i koa ke vidam rgata na cesmata se shiri i na toa cak noris im se iznasmeal i im vika ee ja pred nekoja vecer ne mozev da spijam me razbudi edno mnogu jako suskanje i ovie dvajcava kakvo suskance a cak noris im rekol abe slusav kako kaputot mi iskaca od moda
извинете за латиницава ме мрзи да го препишувам