Болиглава
A cold fact
- Член од
- 16 јуни 2007
- Мислења
- 4.701
- Поени од реакции
- 2.353
Мислиш не знае досега?:nesum:[zEUs];1828014 напиша:Абе ја му га работав девојката на Чак Норис(немојте да му кажуате дека ако дознае :nesum: )
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Мислиш не знае досега?:nesum:[zEUs];1828014 напиша:Абе ја му га работав девојката на Чак Норис(немојте да му кажуате дека ако дознае :nesum: )
:pos2::pos2::pos2::pos2: Ова беше најцарско плачем од смеење!Чак Норис може да купи пиво после 7![]()
И јас можам да купам пиво после 7Чак Норис може да купи пиво после 7![]()
Мислиш не знае досега?:nesum:
Ееее, пред 14 години го крстиле по Чак Норис! :pos2::pos2::pos2:Чакнорис е најмлад сопруг во Албанија
Четиринаесетгодишниот Чакнорис Мустафаи и една година помладата Флореша се најмладиот брачен пар во Албанија. Ромскиот пар се запознал на училишна забава, се свршиле и сега сакаат да имаат деца. Според ромската традиција, Флореша до 16-тата година треба да има пород. Морам да имам деца до 16-тата година. Ако не станам мајка, Чакнорис може да ме остави - изјави Флореша.
Без оглед на годините, таа како вистинска сопруга му служи на сопругот и на домот. Стануваат рано и заедно појадуваат. Во 8 часот мажот заминува на пазар, каде што продава текстилни производи што од Грција му ги носат родителите. Во слободното време Флореша ја учи азбуката, а мажот игра криенка со другарите.