fake upload на торенти - leecher модови

• Креатор на темата Креатор на темата smole
  • Време на започнување Време на започнување

smole

Ѕверотилук
Член од
26 јануари 2007
Мислења
1.700
Поени од реакции
288
дали некој користи вакви програми за зоглемување на ratiо-то на тракерите? Ако да нека пише кои програми и на кои тракери (наши и странски), и ако има некој со utorrent уште поубаво.

RatioMaster.. работи на сите тракери кои користат ист или сличен енџин како тој на demonoid, TL.. ама во никој случај не оправдувам да се користи на македонски тракери.

RatioMaster.. работи на сите тракери кои користат ист или сличен енџин како тој на demonoid, TL.. ама во никој случај не оправдувам да се користи на македонски тракери.

Не ни мислев за на македонски (на тракер мк имам ок ратио). Пред се ми е за demonoid и medioteka. Фала у секој случај.

Користам RatioMaster,по препорака од The Man,и многу ме сакаат на moviex.info :)

Пред малце го спуштив RatioMaster но имам едно прашање. Кога местам лажен аплоуд, треба ли да го имам спуштено целосно торентот? Или можам да "аплоудирам" и без да ја имам на пример играта/филмот итн.? Ми треба за TL :).

Не мора воопшто ништо да имаш спуштено,ниту пак почнато да спушташ...

Земи некој торент со доста личерс и сидерс,и тешко дека ќе те фатат :)

Не мора воопшто ништо да имаш спуштено,ниту пак почнато да спушташ...

Земи некој торент со доста личерс и сидерс,и тешко дека ќе те фатат :)

Thanks! :)

Пфффф не можев да изменам претходен пост. А колкава е шансата за Бан? И кој клиент е најдобар за симулацијата за Torrentleech?

Пфффф не можев да изменам претходен пост. А колкава е шансата за Бан? И кој клиент е најдобар за симулацијата за Torrentleech?

Прва работа, кад тад ќе те фатат сигурно. Втора работа, тој што те поканил ќе го наебе кога ќе те фатат. Па сега...на тебе останува.

Прва работа, кад тад ќе те фатат сигурно. Втора работа, тој што те поканил ќе го наебе кога ќе те фатат. Па сега...на тебе останува.

Хехе ок ко така :). Значи да продолжам со легално аплоудирање :smir:

Мене уште не ме фатиле.

Корисни совети,аплоадирај со максимум 200/300кб/с
И секако,остај ratio нека ти биде под 1,некаде 0,70 %.

Многу ликови на moviex,доаѓаат и прават 50ка ratio,и нормално после пијат бан.
Без разлика дали они тоа легално аплоадирале,или нелегално

Мене уште не ме фатиле.

Корисни совети,аплоадирај со максимум 200/300кб/с
И секако,остај ratio нека ти биде под 1,некаде 0,70 %.

Многу ликови на moviex,доаѓаат и прават 50ка ratio,и нормално после пијат бан.
Без разлика дали они тоа легално аплоадирале,или нелегално

Друго е TL, друго е Moviex.

Може некој инвајт на торентлееч ако има?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom