Facebook - официјална тема (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата Креатор на темата viktordojran
  • Време на започнување Време на започнување
постои ли можност да видиш кој ти го гледал фб профилот?

Зошто не се гледаат секциите за филмови,музика и сл. иако ми се public ставени и штиклирани да се гледаат во manage sections? Не дава ништо од секцииве кога проверувам на 'View as' .

Има ли опција да се избрише пријател од делот на чатот каде што покажува со кого чатуваш највише?
Само ако го исклучиш чатот исклучително само за него. И ќе го снема. :icon_mrgr:

Само ако го исклучиш чатот исклучително само за него. И ќе го снема. :icon_mrgr:
Да ама на тој начин ќе стоиш 1m ago цело време на негова листа. Како и да е друго решение нема.

Да ама на тој начин ќе стоиш 1m ago цело време на негова листа. Како и да е друго решение нема.
Ондак ќе треба да не се уклучуваш више никад од мобилен и да ја забраниш апликацијата, за да не ти покажува пред колку време си бил уклучен. :ROFLMAO:

Ондак ќе треба да не се уклучуваш више никад од мобилен и да ја забраниш апликацијата, за да не ти покажува пред колку време си бил уклучен. :ROFLMAO:
каде се наоѓа таа опција попрецизно ако може

каде се наоѓа таа опција попрецизно ако може
Идеш у settings на фејсбук, па у Security и таму у Your Browsers and apps и во секцијата Where you're logged in, бришеш све што е поврзано со мобилен и би требало да се тргне. :D

Направи подолга листа со омилени пријатели и во неа не го ставај тој што не сакаш да го гледаш во разговорот. [emoji1]

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

здраво ми треба мала помош
пасв на фб ми е згрешен т.е. не си го знам кој го ставив, истото е и со хотмаил не си го знам пасв за да го ресетирам преку хотмаил...третата опција преку мобилен да го вратиш и таа не ми игра улога бројот ми е истечен новиот не ми е апдејтиран на фб
дали има шанси на некој си " икс " начин да се врати фб или дали знае некој линк од страната која е за информации околу фб за македонија знам имаше таква пријавував еднаш лажен профил

Ми стигна нотификација денес дека некој си таму ја прифатил мојата покана за пријателство. Кликам на профилот, појма немам кој е човеков и сигурна сум 100% дека никогаш му немам пратено покана, ниту имаме заеднички пријатели, ниту сум го читала некаде да речеш по грешка сум му пратила риквест. Му се случило ли ова некому, вирус ли е или што..? :toe:

Ima godina kako go deaktivirav profilot ali sea lozinkata ne mi ja prifakja, opcijata za resetiranje password otpagja posto toj mail odamna ne go koristam i ne mi go otvara uopste -.-, ima druga opcija da go vratam profilot?

Ми стигна нотификација денес дека некој си таму ја прифатил мојата покана за пријателство. Кликам на профилот, појма немам кој е човеков и сигурна сум 100% дека никогаш му немам пратено покана, ниту имаме заеднички пријатели, ниту сум го читала некаде да речеш по грешка сум му пратила риквест. Му се случило ли ова некому, вирус ли е или што..? :toe:
Во дневникот со активности провери кога е испратена поканата.

Се вклучуваш од мобилен? Јас вака еднаш несакајќи од мобилен сум пратил покана на некоја што не ја ни познавам. После се чудев која е и од каде сум ја нашол.
Или некој што ти знае лозинка се вклучил и испратил покана.

Во дневникот со активности провери кога е испратена поканата.

Се вклучуваш од мобилен? Јас вака еднаш несакајќи од мобилен сум пратил покана на некоја што не ја ни познавам. После се чудев која е и од каде сум ја нашол.
Или некој што ти знае лозинка се вклучил и испратил покана.

Нема запис дека сум му испратила покана. Ми идеше да му пишам приватна порака и да го прашам кога ја добил поканата :cautious: ама небитно...
Прогуглав малку и наидов на ова:
IMG_20151214_225846.JPG
IMG_20151214_230007.JPG
и многу вакви слични коментари. Можеби мојот фејсбук не е во ред, ама тоа дека свесно сум пратила покана на некој кој не го знам дефинитивно не е...
Уште ме служи помнењево:P

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom