Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не.постои ли можност да видиш кој ти го гледал фб профилот?
Само ако го исклучиш чатот исклучително само за него. И ќе го снема.Има ли опција да се избрише пријател од делот на чатот каде што покажува со кого чатуваш највише?
Да ама на тој начин ќе стоиш 1m ago цело време на негова листа. Како и да е друго решение нема.Само ако го исклучиш чатот исклучително само за него. И ќе го снема.![]()
Ондак ќе треба да не се уклучуваш више никад од мобилен и да ја забраниш апликацијата, за да не ти покажува пред колку време си бил уклучен.Да ама на тој начин ќе стоиш 1m ago цело време на негова листа. Како и да е друго решение нема.
valjda neИма ли опција да се избрише пријател од делот на чатот каде што покажува со кого чатуваш највише?
каде се наоѓа таа опција попрецизно ако можеОндак ќе треба да не се уклучуваш више никад од мобилен и да ја забраниш апликацијата, за да не ти покажува пред колку време си бил уклучен.![]()
Идеш у settings на фејсбук, па у Security и таму у Your Browsers and apps и во секцијата Where you're logged in, бришеш све што е поврзано со мобилен и би требало да се тргне.каде се наоѓа таа опција попрецизно ако може
Во дневникот со активности провери кога е испратена поканата.Ми стигна нотификација денес дека некој си таму ја прифатил мојата покана за пријателство. Кликам на профилот, појма немам кој е човеков и сигурна сум 100% дека никогаш му немам пратено покана, ниту имаме заеднички пријатели, ниту сум го читала некаде да речеш по грешка сум му пратила риквест. Му се случило ли ова некому, вирус ли е или што..?![]()
Во дневникот со активности провери кога е испратена поканата.
Се вклучуваш од мобилен? Јас вака еднаш несакајќи од мобилен сум пратил покана на некоја што не ја ни познавам. После се чудев која е и од каде сум ја нашол.
Или некој што ти знае лозинка се вклучил и испратил покана.