Facebook - официјална тема (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата Креатор на темата viktordojran
  • Време на започнување Време на започнување
Во последно време не ми се покажуваат родендените на пријатели од страна, а знам дека им е роденден зашо на news feed покажува постови од други пријатели кои честитале на wall. Еден ден ги покажува од страна, друг ден не. Му праи на некој друг вака или само до мојот фб е?

дали некој промовирал страница на фб? како наплаќа фејсбук? кога одам промовирај објава на некоја страна има да наместиш буџет, а кога промовирај страница нема таква опција, па ме интересира како ке наплаќа кога сакам да рекламирам страница доколку некој знае? :)

дали некој промовирал страница на фб? како наплаќа фејсбук? кога одам промовирај објава на некоја страна има да наместиш буџет, а кога промовирај страница нема таква опција, па ме интересира како ке наплаќа кога сакам да рекламирам страница доколку некој знае? :)
Преку Виза/Мастер, прилично е лесно и така е направено да биде user-friendly шо неможеш да згрешиш, али прво намести си payment method/currency да ти е во евра, не долари.

Преку Виза/Мастер, прилично е лесно и така е направено да биде user-friendly шо неможеш да згрешиш, али прво намести си payment method/currency да ти е во евра, не долари.

стигнав до тоа,ама до тоа не ми побара да внесам јас сума, затоа ме интересираше дали знае некој како се движат цените за промовирање на фб страна?

стигнав до тоа,ама до тоа не ми побара да внесам јас сума, затоа ме интересираше дали знае некој како се движат цените за промовирање на фб страна?
па ти пишува тамо, има различни цени зависно колку дена и како ќе рекламираш, читај малце подетално.

Во последно време не ми се покажуваат родендените на пријатели од страна, а знам дека им е роденден зашо на news feed покажува постови од други пријатели кои честитале на wall. Еден ден ги покажува од страна, друг ден не. Му праи на некој друг вака или само до мојот фб е?
Ги има родендените. Тоа што не ги кажува може да значи две нешта:
Никој нема роденден дента, или ги скриле од јавноста.
Еве ти линк за да гледаш родендени:
https://www.facebook.com/events/birthdays

Ги има родендените. Тоа што не ги кажува може да значи две нешта:
Никој нема роденден дента, или ги скриле од јавноста.
Еве ти линк за да гледаш родендени:
https://www.facebook.com/events/birthdays
Не не, финтата е дека знам дека имаат роденден дента зашо други пријатели што честитале ги покажува на news feed и истите ги немаат скриено. :vrtioci:

Што се случува со facebook профилот ако не го користиш долго време пример 9,10 месеци, го бришат? Пошто првиов го нема никаде ко да е избришан, а гледам некои други профили стојат заборавени уште од 2009 до денес и ништо.
П.с проблем со пасвордот ама сепак ме интересираше што бидна со него.

Што се случува со facebook профилот ако не го користиш долго време пример 9,10 месеци, го бришат? Пошто првиов го нема никаде ко да е избришан, а гледам некои други профили стојат заборавени уште од 2009 до денес и ништо.

Го бришат само ако ти бил деактивиран подолго време, ако само така ти стои не го бришат ја колку што знам :misticen:

Само така стоеше не беше деактивиран и го голтна земја :unsure:

Зошто некои лајкнати страни не ми ги покажува во news feed?

Кој кур е работава со ФБ??? Го користам долго време и никад ми се нема ваква работа.

Значи, од нигде никаде пред пола саат ми се деси ова:

iYOjX.jpg

Значи, не можам инбоксот да си го отворам, "could not load conversations" вика. Кај секој френд што го имам, пишува couldnt find previous messages. Што е уште пофрустрирачки е што тие што се упалени од WEB, кога ми праќаат мене пораки, истите воопшто не се праќаат. Значи за да ме исконтактираат мора ми пишат од Messenger апликацијата.

Кога проверувам history од Messenger апликацијата на телефон, после извесно време не можам да повеќе да лоадирам и вика "Load more" и не може истово да се стисне. Кога идам "see shared images" вика error downloading the images. please try again later.

Избришав history, исчистив cache, registry, рестартирав рутер, пуштив CCleaner. Не е до уредот бидејки пробав од друг компјутер да се упалам на акаунтов и истата приказна беше.

WHAT THE ACTUAL FUCK ???

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom