Facebook - официјална тема (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата Креатор на темата viktordojran
  • Време на започнување Време на започнување
Телефонот ти е на сервис така? А бројот и тој е на сервис? Ако бројот ти е дома стави го во било каков телефон и преку порака нека ти стигне кодот.

Сум го заборавил бројот во телефон... немам никој од предходните кодови зачувано и немам "known browser" бидејќи чистејќи го компјутерот сум избришал историја и колачиња.
Постои опција да ми помогнеш :)?

Па не ми текнува друга помош освен да си го земеш бројот :)

Како се прават апликациите што замараат премногу (Кој е твојот кошаркар, Спортско познавање, Квизови и тн и тн).

Како да направам да не се појавуваат лајковите кои ги ставам на инстаграм да не излегуваат на почетната кај другите? Фала однапред! :)

Абе знаете како се бришат оние emoticons од прозорчено за разговор. Сите си ги симнав и некои смотани ми се па сакам да ги избришам а никаде неможам да најдам кај се бришат.

Зошто ми покажува дека немам никој онлајн на чет иако треба да покажува дека имам?

Зошто ми покажува дека немам никој онлајн на чет иако треба да покажува дека имам?

И кај мене сега така прави, најверојатно нешто од таму менуваат, така да можеме само да почекаме.

Едит: Сега се оправи, го оставив фб-то исклучен некое време и се пуштив сега и се е ок.

Имам страница на фб и кога некој сака да контактира со мене не ми излеваат никакви пораки во инбокс (No messages) пробав од повеке профили и пак не бива, све ми е направено да можат да контактират и кога ми испраќат порака пак пишува "No messages" Archived,Spam,Other ништо не излегува

По грешка кликнав на тоа од страна што е за да ми го снема делот кај што ги дава активностите на пријателите (пример лајкнале некоја слика, линк итн) па ме интересира кај беше опцијата да се врати тој дел повторно ?

По грешка кликнав на тоа од страна што е за да ми го снема делот кај што ги дава активностите на пријателите (пример лајкнале некоја слика, линк итн) па ме интересира кај беше опцијата да се врати тој дел повторно ?

Да не си ја зумирал страната многу ? Тогаш го снемува тој дел
Ctrl и минус пробај

Да не си ја зумирал страната многу ? Тогаш го снемува тој дел
Ctrl и минус пробај

Порано на 100% го имаше како што ми е и сега плус немораше на чат да бидам уклучен, сега на 90% се појавува ама само кога сум уклучен на чат инаку не..

Дали некој знае до што е проблемот што од левата страна на ФБ ми се има изгубено листата на ТОП пријатели (12 сликчки со тие што најмнобу конатактираш) ? Кога друг ќе седне на мојот лап топ го има кај него, кај мене ги нема. Во Settings треба нешто да се подеси или..?

Дали имат некој/а шо продават фесбук страна со над 10.000 фанови ако имат таков нека ми пишит фала :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom