Facebook - официјална тема (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата Креатор на темата viktordojran
  • Време на започнување Време на започнување
На чат не можам да пишувам и да враќам пораки, а ако влезам во инбокс односно преку целосната конверзација можам слободно да праќам...?

Ова ми се случува само на Хром, на Мозила нормално ми функционира.
Преинсталација на Хром или има друго чаре?

Ова ми се случува само на Хром, на Мозила нормално ми функционира.
Преинсталација на Хром или има друго чаре?
Избриши си ги колачињата.
Клештата > Settings > Show advanced settings... (долу) > Content settings > All cookies and site data > напиши Facebook > Remove all

Сакам да прашам дали и сега на новиот времеплов профил пријатели каде што пишува дали кога ке одам да го посетам пример на некој си другар или било која друга личност дали тие таму пријатели каде што пишува оие личности кои ги покажува се личностите со кои мојот другар пример најмногу има контакт пишува со нив и слично.....:)

Дали има некоја бесплатна апликација, страница и сл. , со која можат да се прават професионални табови, купони и др. за фејсбук фан страните.

Малце помош ќе биде добредојдена.

Е да бе вистина не знаев, фала мн ме просветли.

Оди Шетај и пеј си ја оче в ум:tapp:
Па како ќе го вратиш стариот чат бе ретардиран? Ова ти е исто како да прашуваш дали може да го вратиш вчерашниот ден.Како што го смениле така ќе биде, ако не ти се бендисува деактивирај си го профилот и готово.

Па како ќе го вратиш стариот чат бе ретардиран? Ова ти е исто како да прашуваш дали може да го вратиш вчерашниот ден.Како што го смениле така ќе биде, ако не ти се бендисува деактивирај си го профилот и готово.
Се прајш будала или неписмен, ментален.

sidebardisabler.net

fc8f9d843d5f4dd0924e76b.png

What is my problem!!!:mad:

Од вчера вака ми прави.... се измешано!

Ке ме оправи некој?

Ако се деактивира фб профил може да се врати назад?

Дечки,ако се заборави пасвородот може некако да се смени и да се стави друг?(без да го знаеш прашањето.. )

Дечки,ако се заборави пасвородот може некако да се смени и да се стави друг?(без да го знаеш прашањето.. )
Pa imas protokol be drugar ako si go znaes pass. na mejlot mozes sam da si sredis !!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom