Facebook - официјална тема (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата Креатор на темата viktordojran
  • Време на започнување Време на започнување
Дали има некој нов чет? Значи понов од тој гадниот што скоро го воведоа :) Мене синоќа ми се смени :cautious:

луѓе, до мене е или ??? не моажам да ставам лајк на ништо.... на чет што и да пишам по 20 пати ми се пишува.... се случува нешто со фб-во или????? решение....???

ООоооооо Неееееееееееееееееееееееееее !!!!!!!!!!!

Зошто пријателиве ми викаа дека ме гледаа уклучен од мобилен а ја врска неам за тоа ??
инаку пасворд освен мене никој не знае сигурен сум у тоа

Sorry, your connection has failed. Please try again.

Y U NO LIKE THAT PAGE?

^ Истите проблеми ги иам и ја. Кога пробав да отворам нотификација за коментар на пост на fail.mk ми излезе следново:

Бидејки е пробан напад со SQL Injection, твојата IP адреса: ХХХ.ХХ.ХХ.XXX сега е запишана во нашата база, како потенцијална опасност. Ќе бидете исконтактирани наскоро.

Кај мене 2 дена така профилот ми беше недостапен
ама сега ми го имат напраено четот исто така и камера ми имат ставено
вајда и кај вас ги прават зато ви се јавуваат грешки
најважно шо е на новиот чет како шо глеам му текнало да го вратат да ги покажува сите кои се онлине

Колку време ви стои тоа дека ти е „темпорери анавејлибл“ ?

Како може да напраам Welcome | Добредојдовте банер на моја страна?...нешто налик на ова..на пример
welcome.JPG

Дечки помагајте
Пред 10 мин ме блокираше фејсбук зошто по негово сум правела спамови на една страна.
Јас уствари рекламирав линкови на една страна и порано сум правела ама не ме блокирале никад.
Ми бараше да стиснам "i agree" пошто ако не стиснев тоа профилот ќе ми беше избришан.
Ме блокираа 15дена. Како да се одблокирам, на маил не ми стигна ништо.
Никогаш не ми се десило ова, сега не можам жив коментар на други страници да оставам, на чат сум офлине а јас сум онлине.
Помагајте? :place:
П.С. Страната на која рекламирав линкови е од иста веб страна каде работам

Како може да напраам Welcome | Добредојдовте банер на моја страна?...нешто налик на ова..на пример
Прегледај го приврзокот 32971

средив ова..сеа некој да ми каже како да напраам некој шо нее фан ко ќе појди на странава да му излезе Welcome табот, а не Ѕидот?

Druze bez vrska se zamaras za hakiranje na profilot,koga od deneska ne mozes da se ukljucis na fb.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom