Facebook - официјална тема (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата Креатор на темата viktordojran
  • Време на започнување Време на започнување
Нема ништо променето, грешка да не си !?
Не сум грешка, ќе ти се апдејтира овие денови, кај мене секогаш прво се апдејтира, така беше и за новиот чат, и за ова сега, кај некои па никогаш, чудна работа е фејсов.

Не сум грешка, ќе ти се апдејтира овие денови, кај мене секогаш прво се апдејтира, така беше и за новиот чат, и за ова сега, кај некои па никогаш, чудна работа е фејсов.

Ај да се надеваме дека е така, зошто новиов чат беше тиња

Дај некој нека ми каже дали може да се врати стариот чет што беше.. Ептен ми е глупо вака, во инбокс да ми стига се што пишувам на чет со пријателите..

Фала.

Дај некој нека ми каже дали може да се врати стариот чет што беше.. Ептен ми е глупо вака, во инбокс да ми стига се што пишувам на чет со пријателите..

Фала.
http://www.facebook.com/presence/popout.php
Ова ако ти врши работа. Има некои додатоци што се инсталираат и демек ке се врати стариот чет ама прашање колку се сигурни додатоците.
--- надополнето: Aug 2, 2011 12:23 AM ---
Едит: Имам линк до еден додаток ама не знам колку е сигурен. Ако сакаш пиши пп и ке ти го пратам

Дали сакате ние кајганџистите да се откажеме од то фејсбукот и да си направиме наша страна како фејсбук.Барем то лесно е.Јас можам да направам ама ми треба и помош малце.Ке се откажиме и ќе си направиме страна таму ќе се регистрираме и исто ко на фејсбук.Ќе имаме чат,ќе можиме да објавуваме статуси,слики мислам дека на профил лајк ќе можиме да маниме,коментари да оставаме.Тоа е лесна работа за правење ама луѓе дали ќе има.Да ме подржат.Затоа Ќе ја направиме таа страна и еве со кајгана да соработуваме и да се крениме тро.Ако сакате пишете оставајте коментари.Знам дека ова е луда идеја ама ако има Македонци заинтересирани одма ќе ја оствариме оваа идеја.Ајде Македончиња да направиме нешто ШЕМА.
Еве ви и скајп од мене ако сакате и таму можиме да зборниме за ова работа

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom