Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
од овие 3 начини само мобилниот може да и помогне друго се пиши пропало ((( )))Facebook профил можи да се врати на 3 начини:
- Mobile
- и ако имаш напишано Сигурносно Прашање да го одговориш
Епа сега ти сам си знајш...
пиши ми пасворд на пвт и ке се правиме наудредиDaj Bozhe neka mi go haknat mene, zavisna sum -.-
Исто така мислам дека на емиало ти стасува порака кога ти ја промелине лозинката тука има линк на кој можеш да кажиш дека не си бил ти и че ти дај Пасворд Ресет! Види пробај! :nesum:
Хах... а читаш дека и на мејлот е сменета лозинката?
И не е емаил, е-мејл или не ти знам како... и-мејл е правилно. :wink:
Da, ali samo nekolku dena -.-Направи си нов бе друже,не знам зошто толку голема паника
Подобар е животот без фб,јас го деактивирав,ништо старшно ако си неколку дена без тоа![]()
Хах... а читаш дека и на мејлот е сменета лозинката?
И не е емаил, е-мејл или не ти знам како... и-мејл е правилно. :wink:
„Хакеров“ си ебал мајката.Секој кој ќе пробие пасворд на фејсбук се нарекува хакер.WTF?
А бе кога више се фативме за ситници не е ни и-мејл правилно, туку електронска пошта. E-mail. Ако па ептен одиме во детали...
Се извинувам од сега Електронска Пошта че почнам да пишувам![]()
LMFAO!
Без нервози, да не дај госпо да бараш забелешки кај некој од Куманово или од СтрумицаТоа ти го напишав како забелешка, не мора да го дрвиш.
Долга и широка е, али за кратенката така е..