Facebook квиз

• Креатор на темата Креатор на темата Solid
  • Време на започнување Време на започнување
Мене чавката Љубица ми се вика. :icon_lol:

“Што ќе бидеш во иден живот?“

Можни резултати:
капки за нос (ке те вле4ат луѓето за нос)
тампон (крв је у мени),
мрсна боица (мн ќе бидеш мрсен)
ролетни (ќе ти ги скриваат работите)
вентилатор (мн се дуваш без потреба)
пикавец (ќе поминеш мн усни)

Истотака омилени квизови ми се и: Каков прдеж си ти, Каква фаца си во Скопје, Која девојка си од Ребелде Веј и На која буква ќе се вика твојата вечна љубов?

picture.php

знае некој кај се исклучува да не се гледаат на Home?

do1c8j.jpg

Еве го и резултатот:
MIRKO THE BIG ONE

Tvoje cure nikad ne ostaju ravnodusne, ti duboko ulazis u njihova tijela te im pruzas potpuno uzitak! Mirko je jak i velik poput tebe,ima okus dozrele tresnje,sjaj suhog zlata,uspravno stoji i snazno otvara sva vrata koja se nadju pred njim! Nema opne koja je ostala citava pred njim! BRAVO samo tako nastavi!

нема нешто подосадно од овие квизојте па туку ми излегват на хоме :nenene: ... досеа само еден квиз имам напраено ама морав тој ... кој кабадаја од Битола си :pos2: и ми излезе Пеце Љапе :pos2::pos2:

http://apps.facebook.com/stho-kazuva--jaiiah/take?force=1 Морате да го решите. Нема да зажалите....
KROMIDOT E TVOE OMILENO JADENJE

image
da toa e tocno iako ne si svesen za ovoj fakt crtite na tvojot papok tocno pokazuvaat deka kromidot e vpleten vo sekoja sfera od tvojot zivot se budis navecer so glad za kromid , odejki kon uciliste /rabota/fakultet/grad/iskacanje/korzo/ znaes da si gricnes malce od kromidot dobro skladiran vo tvojot vnatresen dzeb. no toa ne e nisto od koe treba da se sramis , samo ispravi ja glavata i gordo izdishi

Хаха господ да чува.. финтата е што никогаш не јадам кромид неможам да го мириснам :pos:

http://apps.facebook.com/stho-kazuva--jaiiah/take?force=1 Морате да го решите. Нема да зажалите....

TVOJOT PAPOK E PREMNOGU TAINSTVEN I NE OTKRI NISTO ZA TEBE

moras malku da se opustis i da mu dades pogolema sloboda na tvojot papok znam deka imas valkani tajni koi samo toj gi znae no moras da imas doverba vo lugjeto i papocite i na toj nacin ke imas i pogolema samodoverba znaci so izgrevanjeto na novoto utro toplo preporacuvam da sednes i porazgovaras so papokot oci vo oci ovaj oci vo papok

Многу дебилски квизови има ко на пример:
Што ќе бидеш у следен живот? (тампон, пикавец, вентилатор итн.)
Што кажува твојот папок за тебе?
И за такви квизови да се напраат треба талент. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom