Facebook Apps

• Креатор на темата Креатор на темата MiniTurtle
  • Време на започнување Време на започнување
M

MiniTurtle

Гостин
Знае некој како се прави Фб Апликација од најновите како што е на страницата Fejsbuk 2012 ...Благодарам однапред.. Поздрав :)

само на страни е мож но,. а не на профил . Идеш кај шо пишуе тимлине и стрелка и ти отвара мени и идеш на welcome . И после ќе си се снајдеш
http://www.flickr.com/photos/searchinfluence/6795821244/
не ме сваќате.. :// јас знам да правам табови бла бла, но незнам да направам ваква апликација, што се објавуваат автоматски слики на ѕидот, пр. влезеш во табот лајкнеш и почекаш малце отвориш нешто и после 5 секунди на ѕидот имаш објавена слика.

Тоа е општо за апликациите ://
имаш тутуријали како линкови се во текстот, имаш примери баш разгледав добро има пример за се, дури и кодови има примери . Види убаво нека не те мрзи, не се праи фб апликција заа 2 мин, треба малку труд. :)еве значи јас од ова немам подетално објаснување и попросто дај разгедај добро има тртканици но никако не е општо ;)
--- надополнето: 22 април 2012 во 20:13 ---
Мора прво да го верифуваш акаунтот преку мобилен или кредитна , па да можеш да правиш апликации. Убаво пишува одиш деволоперс апликацијата таму имаш да креираш нови апликации.

имаш тутуријали како линкови се во текстот, имаш примери баш разгледав добро има пример за се, дури и кодови има примери . Види убаво нека не те мрзи, не се праи фб апликција заа 2 мин, треба малку труд. :)еве значи јас од ова немам подетално објаснување и попросто дај разгедај добро има тртканици но никако не е општо ;)
--- надополнето: 22 април 2012 во 20:13 ---
Мора прво да го верифуваш акаунтот преку мобилен или кредитна , па да можеш да правиш апликации. Убаво пишува одиш деволоперс апликацијата таму имаш да креираш нови апликации.

знам :)

d
хмм,
th_what_what.gif
па што прашуеш кога знаеш бе. Или ќеифот е голем кога ќе отвориш тема.

Може ли кратко туториалче како се прави таб пример прати на 30 пријатели за да ја видите содржината или како се нарекува тоа..чисто од интерес не дека се занимава со такви работи..фала однапред ако не ви е тешко :)

Знае некој како се прави Фб Апликација од најновите како што е на страницата Fejsbuk 2012 ...Благодарам однапред.. Поздрав :)

Јас знам да правам! , што ти треба пиши приватно!
--- надополнето: 25 јуни 2012 во 16:01 ---

Јас знам да правам! , што ти треба пиши приватно!

a зошто бараат моб. или кредитна земаат пари нешто или................?

a зошто бараат моб. или кредитна земаат пари нешто или................?

За кредитна незнам , али за МОБИЛЕН не зимаат само го пишеш мобилниот и ти стига код за активација ! колку да ти стане валиден профилот! не е ништо страшно.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom