Ф Л Е Р Т

• Креатор на темата Креатор на темата Дивајн
  • Време на започнување Време на започнување
Dolphin напиша:
gTp напиша:
има некои девојки кои почитуваат смел пристап....

Грешка си машко...

Не некои, СИТЕ ПОЧИТУВААТ смел пристап... Барем сите што вредат нешто од нешто....

сепак НЕКОИ како што кажав :)

gTp напиша:
Dolphin напиша:
gTp напиша:
има некои девојки кои почитуваат смел пристап....

Грешка си машко...

Не некои, СИТЕ ПОЧИТУВААТ смел пристап... Барем сите што вредат нешто од нешто....

сепак НЕКОИ како што кажав :)

Brat kako be taka da i pristapish zhiti majka koa 70 posto od zhenive u skopje go vladeat angliskiot kolku sho ja go vladeam kineskiot...Bolje kje ti bide da prevedesh na shpanski posho i bez toa ne udaija so seriite i site curi vishe znaat shpanski otkolku da i se tupnesh na angliski....kje se dzveri u tebe i na kraj kje te prasha sho ne ti e u red so glaata :D:D U svaki sluchaj mi se sfigja fintata brat keep up the good job...ali ne u MKD :D

абе сфе си се испланирано тоа има и МК верзија, али бета е *wink* не се секирај ја иам мислено ја и на тоа дека повеќето цури не знаат англиски, тоа е веќе јасно, иако не беше на тоа мислено, финтата беше сфатена од некои, од некои (ко тебе, али ако плавуша си) уште не *wink* ех пане пане, биќе боље сине :D

Bash zatoa deka e BETA verzhn be GLUP nikad nema da iskochi u verzhn finale svakjash? Posho kaj nas kazhi go toa i sekundarno piesh korpa i posle se fali po drugarki sho doshol nekoj da i kazhe....I da i se sfigjash kje si gricne od gzot ako treba za da iskochi pred drugarkite jebachica kao eve sho sum....a za biduenje bolje mene super mi e...nema sho bolje da mi bide:D:D:D

лупам се шо ќе ми дојде.

а бе најјака стратегија е да изгледаш природно и да тресеш се што ќе ти дојде на памет .. така највише се лепат веруј.

Kaj e sega "Sakash da se fatime?" :) Nostalgichar sum koa ke gi vidam deneshnive mladi kako se ponashaat :) Inache... nema nesho posebni tehniki u toa jebote.. sho vishe "seresh".. toa poishe shansi da upali.Isti shtos ne bi mozhel da upotrebam nikoash zatoa sho i nemozham da pamtam shto sekogash zboruvam.

abe eve primer

ja ustvari porano bev sramezliv :oops:

ali sea brat primetam dobra riba stavam mamec i op frlam brat jadenje grav sto na sat i vadis jadicata od voda gledas mrena brat to ti ne jebe lep nego uporan pa koga ke vidis bilo do mamkata a ne do izgledot na ribarot :wink: :wink:

Финтата е дека нема финта. Реагираш како што ти налага ситуацијата. А и да сакаш да направиш иста финта двапати не можеш затоа што никој не си ги памти лаѓите па да ги повторува 8)

F L E R T

Dali vi se dopagja flertot ? Shto podrazbirate pod toa ? i, Kako flertuvate ?

Нема финта.Биди си природен и упорен и ке си дојде само по себе.Со тресење глупости не правиш ништо.

Bodytalk - od osmeh , od pogled , dvizenje ,igranje, vrtenje na glava , trienje vrat , stilot na pienje ima mnogu ama vo glavno to prilicno otvoreno flertuvam pardon flertuvaf . Najsmesno mie koga sme nadvor so kinskiot zid ,na drugarkami brat i i negovite drugari , site se 190+ crnogorci onaka zgodni a nie 5 pocnuvame da flertame i to masko sto sobira smelost da priidojdi e mnogu redok .

Секоја девојка е различита, неможеш на сите девојки иста финта да праиш. Нема шанси да упсее. Зато природно понашање малце шармче и фураш, нормало и муда да припариш на некоја стално почетокот е ”најтежок”

posto sum zensko (retko koga se pustam jas prva),cekam toj da mi prijde...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom