F.A. Premier League

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување

Кој е најдобар англиски клуб?

• Вкупно гласачи
    600
Статус
Затворена за нови мислења.
Ни Стоук не е сигурен. Чуда се дешаваат, посебно на тимови кои немаат пари.:smir:

Рајан Гигс-Играч на годината во Англија!

ryan_giggs_280x390_790031a.jpg

Без лутење но мислам дека имаше и подобро...Лампард,Видич,Џерард па и Руни.

Без лутење но мислам дека имаше и подобро...Лампард,Видич,Џерард па и Руни.

+1

Донекаде е земен и фактот дека му е последна сезона, па да си замине со сите почести, како и да е честитки за Гигсо, иако очекував Видиќ да ја земе наградата :)

Long Live United

od ligata ispagaat new castle , wba, i hall...middelsbrough ostanuvaat:smir:

+1

Донекаде е земен и фактот дека му е последна сезона, па да си замине со сите почести, како и да е честитки за Гигсо, иако очекував Видиќ да ја земе наградата :)

Long Live United

Секоја чест за Гигс,стварно го поштуам и е голем фудбалер,но имаше подобри сезонава од него.Како и да е последна сезона му е па нека замине како што му доликува на играч од негова класа.

od ligata ispagaat new castle , wba, i hall...middelsbrough ostanuvaat:smir:
За ВБА се знаеше уште пред да влезе дека ке испадне, па и за хал можеше да се очекува такво нешто иако во еден момент беа дури на 5 место, меѓутоа ги фати некоја си криза па 2 месеци незнаат за победа, меѓутоа за њукасл не би рекол дека ке испадне, а и зошто да се спаси мидлзборо кога речиси цела сезона се доле а и според мене играат катастрофално , односно мислам дека треба да испаднат, меѓутоа да почекаме уште некое коло па ке дознаеме. но сигурен сум дека њукасл нема да испадне.

како прво не му е последна сезона.ке игра уште една.(жалам што ве разочарив така знам колку е потешко да се игра против манчестер со гигс отколку без него)!како второ гласат сите професионали фудбалери и менаџери така да и да му е последна сезона не може да го изберат затоа што му е последна па да си оди со сите почести освен ако се договорат(ајде сите да гласеме за гигс)трето.од почетокот на својата кариера до ден денс игра во иста форма никога не сум го видел во слаба форма :vozbud:

Мислам дека Гигс заслужено ја доби наградата.

Секоја чест за Гигс,стварно го поштуам и е голем фудбалер,но имаше подобри сезонава од него.Како и да е последна сезона му е па нека замине како што му доликува на играч од негова класа.

Сосема точно.Имаше само 12 настапи во прв тим и колку и да придонесе,не можам да сфатам.Според мене Видиќ требаше да ја земе наградата.

Сосема точно.Имаше само 12 настапи во прв тим и колку и да придонесе,не можам да сфатам.Според мене Видиќ требаше да ја земе наградата.
Наградата беше нешто како заслуга за досега сотреното, награда за животно дело. Со белегот што го остави во англискиот фудбал, ова беше последна шанса да ја добие таа награда и мислам дека заслужи поради скромноста, несебичноста и талентот кој Гигс го поседува и на кој може да му завиди секој фудбалер на планетава.

Секоја чест легендо, ние сме со тебе засекогаш!

Наградата беше нешто како заслуга за досега сотреното, награда за животно дело. Со белегот што го остави во англискиот фудбал, ова беше последна шанса да ја добие таа награда и мислам дека заслужи поради скромноста, несебичноста и талентот кој Гигс го поседува и на кој може да му завиди секој фудбалер на планетава.

Секоја чест легендо, ние сме со тебе засекогаш!

Се согласувам со тебе :smir:

Колку натпревари има Гигс во Ман Утд 800 или... ?

мислам дека се 799..

Иначе не ми е јасно како може Руни да го нема во тимот на годината??:tapp::tapp:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom