T
the Carpenter
Гостин
Ни Стоук не е сигурен. Чуда се дешаваат, посебно на тимови кои немаат пари.:smir:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Без лутење но мислам дека имаше и подобро...Лампард,Видич,Џерард па и Руни.
+1
Донекаде е земен и фактот дека му е последна сезона, па да си замине со сите почести, како и да е честитки за Гигсо, иако очекував Видиќ да ја земе наградата![]()
Long Live United
За ВБА се знаеше уште пред да влезе дека ке испадне, па и за хал можеше да се очекува такво нешто иако во еден момент беа дури на 5 место, меѓутоа ги фати некоја си криза па 2 месеци незнаат за победа, меѓутоа за њукасл не би рекол дека ке испадне, а и зошто да се спаси мидлзборо кога речиси цела сезона се доле а и според мене играат катастрофално , односно мислам дека треба да испаднат, меѓутоа да почекаме уште некое коло па ке дознаеме. но сигурен сум дека њукасл нема да испадне.od ligata ispagaat new castle , wba, i hall...middelsbrough ostanuvaat:smir:
Не бе оти Њукаслod ligata ispagaat new castle , wba, i hall...middelsbrough ostanuvaat:smir:
Секоја чест за Гигс,стварно го поштуам и е голем фудбалер,но имаше подобри сезонава од него.Како и да е последна сезона му е па нека замине како што му доликува на играч од негова класа.
Наградата беше нешто како заслуга за досега сотреното, награда за животно дело. Со белегот што го остави во англискиот фудбал, ова беше последна шанса да ја добие таа награда и мислам дека заслужи поради скромноста, несебичноста и талентот кој Гигс го поседува и на кој може да му завиди секој фудбалер на планетава.Сосема точно.Имаше само 12 настапи во прв тим и колку и да придонесе,не можам да сфатам.Според мене Видиќ требаше да ја земе наградата.
Наградата беше нешто како заслуга за досега сотреното, награда за животно дело. Со белегот што го остави во англискиот фудбал, ова беше последна шанса да ја добие таа награда и мислам дека заслужи поради скромноста, несебичноста и талентот кој Гигс го поседува и на кој може да му завиди секој фудбалер на планетава.
Секоја чест легендо, ние сме со тебе засекогаш!
Од кај го виде тимот на неделата ?мислам дека се 799..
Иначе не ми е јасно како може Руни да го нема во тимот на годината??![]()